Rezervari hoteluri, vile si pensiuni Alba Iulia, info-hoteluri.ro

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Vila Steaua Nordului este clasificata cu 3 stele de confort si se afla la 2,3 km de cetatea Alba Carolina langa Bazinul Olimpic.

Vila Elisabeta este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in imediata apropiere a stadionului Cetate in Alba Iulia, la 2 km de centrul orasului.

Pensiunea Terra este clasificata cu 3 stele de confort si este situata  langa bazinul olimpic Alba Iulia la 2,5 km de centrul orasului.

Hotel Tara este clasificat cu 2 stele de confort si se bucura de o amplasare intr-o zona linistita la 2 km de centrul orasului.

Hotel Hermes este clasificat cu 3 stele de confort si este situat  intre Liceul Militar si Stadion, la 1,7 km de centrul orasului. 

Hotelul La Maison de Caroline este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul vechi  al orasului intr-o zona linistita la 600 m de cetatea Alba Carolina iar gara este la 1,8 km.

Hanul dintre Salcii este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la iesirea din Alba Iulia spre Sebes.

Pensiunea Perla Muresului este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la intrarea in Alba Iulia la 8 km de centrul orasului.

«1»

Despre Alba Iulia

Alba Iulia

Orasul Alba Iulia este asezat pe malul raului Mures fiind centrul cultural si administrativ al judetului Alba. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Muzeul National al Unirii, Sala Unirii, Obeliscul Horia Closca si Crisan.