Rezervari hoteluri, vile si pensiuni Alba Iulia, info-hoteluri.ro

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hanul dintre Salcii este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la iesirea din Alba Iulia spre Sebes.

Hotel Tara este clasificat cu 2 stele de confort si se bucura de o amplasare intr-o zona linistita la 2 km de centrul orasului.

Pensiunea Perla Muresului este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la intrarea in Alba Iulia la 8 km de centrul orasului.

Vila Steaua Nordului este clasificata cu 3 stele de confort si se afla la 2,3 km de cetatea Alba Carolina langa Bazinul Olimpic.

Pensiunea Terra este clasificata cu 3 stele de confort si este situata  langa bazinul olimpic Alba Iulia la 2,5 km de centrul orasului.

Vila Elisabeta este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in imediata apropiere a stadionului Cetate in Alba Iulia, la 2 km de centrul orasului.

Hotelul La Maison de Caroline este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul vechi  al orasului intr-o zona linistita la 600 m de cetatea Alba Carolina iar gara este la 1,8 km.

Hotel Hermes este clasificat cu 3 stele de confort si este situat  intre Liceul Militar si Stadion, la 1,7 km de centrul orasului. 

«1»

Despre Alba Iulia

Alba Iulia

Orasul Alba Iulia este asezat pe malul raului Mures fiind centrul cultural si administrativ al judetului Alba. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Muzeul National al Unirii, Sala Unirii, Obeliscul Horia Closca si Crisan.