Cazare Arad, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Xo Residence este clasificata cu 4 stele de confort si este situata in judetul Arad, in apropierea Spitalului Judetean.

Hotel President este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in Aradul Nou, la intrarea dinspre Timisoara la doar 10 minute de centrul orasului Arad.

Hotel Coandi este cotat cu 3 stele de confort si este situat pe faleza de langa Mures la doar 5 minute de centrul orasului Arad.

Pensiunea Roua este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 3 km de centru orasului Arad si la 6km de Aeroportul International Arad.

Hotel Wolf este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 500m de centrul Aradului.

Hotel Beauty este clasificat cu 3 stele de confort si este situatnlanga Cetatea Aradului si strandul Neptun.

Motel Rares este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la iesirea din Arad spre Oradea.

Hotel West este clasificat cu 2 stele de confort si este situat pe soseaua principala de iesire spre Oradea.

Hotel Inter M este clasificat cu 2 stele de confort si este situat pe artera principala de iesire din Arad inspre Oradea.

Hotel Riga este clasificat cu 2 stele de confort si este situat pe artera principala ce leaga Aradul de Timisoara, intr-o zona linistita a orasului Arad.

Hotelul Class este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in zona P-ta Spitalului, usor de ajuns la Aeroportul International Arad.

Pensiunea Select este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 2 km de centrul orasului intr-o zona rezidentiala.

Rosuites Accommodation este clasificat cu 3 stele si este ofera cazare in zone centrale ale orasului.

«12»

Despre Arad

Arad

Orasul Arad este considerat poarta vestica a tarii, este centrul cultural si administrativ al judetului Arad. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision.Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflate in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes: Biserica Rosie,Turnul de apa, Cetatea Aradului, Casa cu lacat si Parcul Reconcilierii.