Cazare Arad, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Phoenix este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat pe artera principala de legatura cu centrul orasului la numai 300 m fata de Mall-ul din Arad.

Hotel Iris  este clasificat cu 3 stele de confort este pozitionat pe o artera principala a Aradului in apropierea centrului istoric si a Pietei Reconcilierii.

Hotel Cosmin este clasificat cu 3 stele de confort  si este situat in centrul istoric al Aradului construit intr-un stil unic modern ideal pentru turismul de afaceri dar si de relaxare.

Hotel Hanul de la Rascruce este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe DN 7 intre municipiul Arad si localitatea de frontiera Nadlac si Turnu, cu iesire spre Ungaria.

Hotel Continental Forum este clasificat cu 4 stele de confort si este pozitionat in localitatea Arad central, in imediata apropiere a marilor centre financiare si institutii culturale.

Hotel Maxim este clasificat cu 3 stele de confort situat in apropierea centrului orasului Arad si la aproximativ 30 de minute de Cetatea Arad.

Hotel Parc este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe malul raului Mures.

Hotel Best Western Central este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului, avand acces la toate institutiile publice si culturale.

Hotel Queen este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe Valea Muresului a orasului Arad, la 20 km de Ungaria.

Hotel Crisana este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 3 minute de centru orasului Arad.

Hotel Lotus este clasificat cu 2 stele de confort si este situat intr-un cartier linistit numit cartierul Functionarilor, in apropierea facultatii de medicina si Spitalului Judetean Arad.

Pensiunea Sergiu & Geanina este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in Arad la numai 3 Km de centrul Orasului.

Pensiunea Belanco este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in inima Aradului foarte aproape de cele mai importante puncte de interes din oras, la 2 km de gara centrala si 3km de aeroport.

Vila Cristian este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la o distanta de aproximativ 2 km de centrul orasului si la 2 km de Strandul Neptun.

Pensiunea Larisa este clasificata cu 3 stele de confort situata la 3 km de cetatea Arad si la 5 minute de mers cu masina la aeroport.

Pensiunea Xo Residence este clasificata cu 4 stele de confort si este situata in judetul Arad, in apropierea Spitalului Judetean.

Hotel President este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in Aradul Nou, la intrarea dinspre Timisoara la doar 10 minute de centrul orasului Arad.

Hotel Coandi este cotat cu 3 stele de confort si este situat pe faleza de langa Mures la doar 5 minute de centrul orasului Arad.

Pensiunea Roua este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 3 km de centru orasului Arad si la 6km de Aeroportul International Arad.

Hotel Wolf este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 500m de centrul Aradului.

Hotel Beauty este clasificat cu 3 stele de confort si este situatnlanga Cetatea Aradului si strandul Neptun.

Motel Rares este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la iesirea din Arad spre Oradea.

Hotel West este clasificat cu 2 stele de confort si este situat pe soseaua principala de iesire spre Oradea.

Hotel Inter M este clasificat cu 2 stele de confort si este situat pe artera principala de iesire din Arad inspre Oradea.

Hotel Riga este clasificat cu 2 stele de confort si este situat pe artera principala ce leaga Aradul de Timisoara, intr-o zona linistita a orasului Arad.

«12»

Despre Arad

Arad

Orasul Arad este considerat poarta vestica a tarii, este centrul cultural si administrativ al judetului Arad. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision.Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflate in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes: Biserica Rosie,Turnul de apa, Cetatea Aradului, Casa cu lacat si Parcul Reconcilierii.