Cazare Arad, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Continental Forum este clasificat cu 4 stele de confort si este pozitionat in localitatea Arad central, in imediata apropiere a marilor centre financiare si institutii culturale.

Hotel Best Western Central este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului, avand acces la toate institutiile publice si culturale.

Pensiunea Xo Residence este clasificata cu 4 stele de confort si este situata in judetul Arad, in apropierea Spitalului Judetean.

Hotel Phoenix este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat pe artera principala de legatura cu centrul orasului la numai 300 m fata de Mall-ul din Arad.

Hotel Maxim este clasificat cu 3 stele de confort situat in apropierea centrului orasului Arad si la aproximativ 30 de minute de Cetatea Arad.

Hotel Parc este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe malul raului Mures.

Hotel Crisana este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 3 minute de centru orasului Arad.

Hotel Iris  este clasificat cu 3 stele de confort este pozitionat pe o artera principala a Aradului in apropierea centrului istoric si a Pietei Reconcilierii.

Hotel Cosmin este clasificat cu 3 stele de confort  si este situat in centrul istoric al Aradului construit intr-un stil unic modern ideal pentru turismul de afaceri dar si de relaxare.

Pensiunea Sergiu & Geanina este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in Arad la numai 3 Km de centrul Orasului.

Hotel Hanul de la Rascruce este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe DN 7 intre municipiul Arad si localitatea de frontiera Nadlac si Turnu, cu iesire spre Ungaria.

Pensiunea Belanco este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in inima Aradului foarte aproape de cele mai importante puncte de interes din oras, la 2 km de gara centrala si 3km de aeroport.

Vila Cristian este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la o distanta de aproximativ 2 km de centrul orasului si la 2 km de Strandul Neptun.

Pensiunea Larisa este clasificata cu 3 stele de confort situata la 3 km de cetatea Arad si la 5 minute de mers cu masina la aeroport.

Hotel President este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in Aradul Nou, la intrarea dinspre Timisoara la doar 10 minute de centrul orasului Arad.

«12»

Despre Arad

Arad

Orasul Arad este considerat poarta vestica a tarii, este centrul cultural si administrativ al judetului Arad. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision.Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflate in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes: Biserica Rosie,Turnul de apa, Cetatea Aradului, Casa cu lacat si Parcul Reconcilierii.