Cazare Azuga, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Azuga. INFO-HOTELURI.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Un elegant si confortabil hotel clasificat cu 4 stele, in inima statiunii Azuga, situat la doar 5 minute de mers fata de partiile Sorica si Cazacu, priveliste asupra partiilor de schi.

Pensiunea Pasul Schiorilor este clasificata cu 3 stele de confort si este amplasata in apropierea partiilor de schi Sorica si Cazacu mai exact la 300 m.

Pensiunea Flora Alpina Azuga este clasificata cu 4 stele de confort si este  situata in proximitatea partiilor de schi mai exact la 200 metri de instalatia de teleschi.

Hotel Lux Gargen Azuga este clasificat cu 5 stele de confort si estesituat la baza partiilor Sorica si Cazacu la o altitudine de 1000 de metri.

Vila Trifoiul este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 10 km de centrul orasului si la 11 km de partia de schi Sorica.

Hotelul Nu Ma Uita este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la  baza partiei de schi Sorica la numai 5 km de Busteni.

«1»

Despre Azuga

 Azuga

Orasul Azuga se bazeaza in mare parte pe turismul montan. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflate in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes: Partia de schi Sorica, La Stana si Cazacu; Monumentul Eroilor.