Cazare Azuga, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Azuga. INFO-HOTELURI.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Lux Gargen Azuga este clasificat cu 5 stele de confort si estesituat la baza partiilor Sorica si Cazacu la o altitudine de 1000 de metri.

Un elegant si confortabil hotel clasificat cu 4 stele, in inima statiunii Azuga, situat la doar 5 minute de mers fata de partiile Sorica si Cazacu, priveliste asupra partiilor de schi.

Vila Trifoiul este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 10 km de centrul orasului si la 11 km de partia de schi Sorica.

Hotelul Nu Ma Uita este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la  baza partiei de schi Sorica la numai 5 km de Busteni.

Pensiunea Flora Alpina Azuga este clasificata cu 4 stele de confort si este  situata in proximitatea partiilor de schi mai exact la 200 metri de instalatia de teleschi.

Pensiunea Pasul Schiorilor este clasificata cu 3 stele de confort si este amplasata in apropierea partiilor de schi Sorica si Cazacu mai exact la 300 m.

«1»

Despre Azuga

 Azuga

Orasul Azuga se bazeaza in mare parte pe turismul montan. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflate in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes: Partia de schi Sorica, La Stana si Cazacu; Monumentul Eroilor.