Cazare Bacau, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Bacau. INFO-HOTELURI.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel President este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la poalele Muntilor Carpati in zona centrala a orasului, la doar 750 de metri distanta de Primarie.

Hotel Helen este clasificat cu 4 stele de confort, fiind amplasat langa o padure din zona Magura, la o distanta de 7 km de orasul Bacau.

Hotelul Dumbrava este clasificat cu 3 stele de confort, fiind pozitionat in centrul orasului, la o distanta de 5 km de Aeroportul International Bacau.

Hotel Emd Tennis Academy este clasificat cu 4 stele de confort , fiind situat la doar 5 minute de mers cu masina de centrul orasului si 10 minute de Gara.

Hotel Decebal este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat central in Bacau, la numai 100 de metri de Piata Revolutiei.

Hotel Bizant Boutique este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul istoric al orasului Bacau, la 1 km distanta de Gara.

Vila Royal este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 5 km de Aeroportul Vasile Alecsandri din Bacau.

Pensiunea Margo este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in Lilieci-Hemeiusi in mijlocul unei livezi de pomi fructiferi, la numai 10 minute de centrul orasului.

Hotel Magura Verde este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 10 km de orasul Bacau, in imediata apropiere a Parcului Aventura.

Piazzetta Boutique Hotel este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat intr-o zona linistita pe malul raului Bistrita, la o distanta de 10 km de aeroportul George Enescu.

Pensiunea Daciana este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata langa Parcul Cancicov, la doar 750 de metri de Gara si statia de autobuz Selena.

Pensiunea Casablanca este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata pe varianta Margineni-Hemeiusi, la 500 de metri de Autogara Bacau.

Pensiunea Old Town este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata ultracentral, la doar cateva minute de cele mai importante atractii ale orasului: Primaria, Gara, Teatrul de Vara.

Hotel Karo este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la marginea orasului Bacau, la distanta mica de centru orasului, putandu-se ajunge cu masina in doar 10 minute.

Hotel Moldova este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la doar 700 de metri de Primaria Bacau si la mai putin de 2 km de Gara.

«12»

Despre Bacau

Bacau

Orasul Bacau este considerat un oras al comertului, fiind situat pe raul Bistrita. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflate in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes: Ruinele curtii Domnesti, Muzeul Stiintele Naturii, Casa memoriala George Bacovia, Parcul Cancicov.