Cazare Bacau, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Bacau. INFO-HOTELURI.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Dumbrava este clasificat cu 3 stele de confort, fiind pozitionat in centrul orasului, la o distanta de 5 km de Aeroportul International Bacau.

Hotel Magura Verde este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 10 km de orasul Bacau, in imediata apropiere a Parcului Aventura.

Hotel Decebal este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat central in Bacau, la numai 100 de metri de Piata Revolutiei.

Pensiunea Casablanca este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata pe varianta Margineni-Hemeiusi, la 500 de metri de Autogara Bacau.

Pensiunea Margo este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in Lilieci-Hemeiusi in mijlocul unei livezi de pomi fructiferi, la numai 10 minute de centrul orasului.

Piazzetta Boutique Hotel este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat intr-o zona linistita pe malul raului Bistrita, la o distanta de 10 km de aeroportul George Enescu.

Pensiunea Daciana este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata langa Parcul Cancicov, la doar 750 de metri de Gara si statia de autobuz Selena.

Pensiunea Old Town este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata ultracentral, la doar cateva minute de cele mai importante atractii ale orasului: Primaria, Gara, Teatrul de Vara.

Hotel Karo este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la marginea orasului Bacau, la distanta mica de centru orasului, putandu-se ajunge cu masina in doar 10 minute.

Hotel Moldova este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la doar 700 de metri de Primaria Bacau si la mai putin de 2 km de Gara.

Vila Royal este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 5 km de Aeroportul Vasile Alecsandri din Bacau.

Hotel Bistrita este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul Bacaului, la o distanta de 7 km de Aeroportul George Enescu.

Hotel Bizant Boutique este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul istoric al orasului Bacau, la 1 km distanta de Gara.

Hotel President este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la poalele Muntilor Carpati in zona centrala a orasului, la doar 750 de metri distanta de Primarie.

Hotel Emd Tennis Academy este clasificat cu 4 stele de confort , fiind situat la doar 5 minute de mers cu masina de centrul orasului si 10 minute de Gara.

«12»

Despre Bacau

Bacau

Orasul Bacau este considerat un oras al comertului, fiind situat pe raul Bistrita. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflate in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes: Ruinele curtii Domnesti, Muzeul Stiintele Naturii, Casa memoriala George Bacovia, Parcul Cancicov.