Cazare Baia Mare, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Baia Mare.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea La Fontana este clasificata cu 4 stele de confort si este situata in centrul vechi din Baia Mare. 

Hotel Euro House este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa: B-dul Independentei nr. 34, Baia Mare, Jud. Maramures, este amplasat la iesire din Baia Mare.

Pensiunea Floare de Colti este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in centrul orasului Baia Mare. 

Pensiunea Casa Olarului este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in cartierul  istoric din Baia Mare. 

Pensiunea Complex Caprioara este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 10 km de Baia Mare la poalele muntelui Ignis.

Complex Turist Suior este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 18 km de Baia Mare. 

«12»

Despre Baia Mare

Baia Mare

Municipiul Baia Mare este resedinta judetului Maramures si este cel mai important centru urban din N-V Romaniei, situat la poalele Carpatilor Orientali. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflate in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes: Muzeul de Etnografie, Muzeul Satului, Muzeul de Arta, Muzeul de Arheologie si Istorie, Muzeul judetean Maramures, Planetariu, Hanul vechi, Gradina zoologica, Turnul Stefan, Casa Elisabeta, Casa Iancu de Hunedoara, Biserica de lemn.