Cazare Baia Mare, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Baia Mare.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Secret Garden este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la doar 15 km de Baia Mare fiind locul perfect pentru sejururi si vacante in natura deoarece va scuteste de aglomeratia orasului, oferindu-va liniste si relaxare.

Hotel Rivulus este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la o plimbare de numai 10 minute de centrul istoric din Baia Mare. 

Hotelul Diafan este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la cateva minute de mers pe jos de Turnul lui Stefan si Casa Elisabeta. 

Hotel Mara este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in cetrul comercial al orasului la 1 km de gara din Baia Mare oferind o priveliste minunata a Parcului Mare.

Hotel Romanita este un hotel cochet de 4 stele, amplasat la intrarea in orasul Baia Mare (2 km), in localitatea Recea, pe drumul european E58, dinspre Cluj, intr-o ambianta ferita de aglomeratia urbana.

Hotel Euro House este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa: B-dul Independentei nr. 34, Baia Mare, Jud. Maramures, este amplasat la iesire din Baia Mare.

Best Western Eurohotel este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 10 minute de centrul orasului Baia Mare.

Hotel Ambassador este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului Baia Mare.

Pensiunea Casa Pintea este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la doar 15 minute de mers pe jos de la Turnul lui Stefan.

Pensiunea La Fontana este clasificata cu 4 stele de confort si este situata in centrul vechi din Baia Mare. 

Complex Turist Suior este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 18 km de Baia Mare. 

Motel Star Centru este clasificat cu 3 stele de confort si este amplasat aproape de centrul comercial al orasului Baia Mare, pe o artera principala. 

Hotel Lostrita este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in comuna Blidari pe malul raului Firiza.

Pensiunea Verde este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in orasul Baia Sprie, la 10 km de Baia Mare.

Pensiunea Casa Olarului este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in cartierul  istoric din Baia Mare. 

«12»

Despre Baia Mare

Baia Mare

Municipiul Baia Mare este resedinta judetului Maramures si este cel mai important centru urban din N-V Romaniei, situat la poalele Carpatilor Orientali. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflate in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes: Muzeul de Etnografie, Muzeul Satului, Muzeul de Arta, Muzeul de Arheologie si Istorie, Muzeul judetean Maramures, Planetariu, Hanul vechi, Gradina zoologica, Turnul Stefan, Casa Elisabeta, Casa Iancu de Hunedoara, Biserica de lemn.