Cazare Baile Felix, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Baile Felix.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Termal este cotat cu 3 stele de confort si este situat in centrul statiunii, la 50 de metri de Strandul Mare si Strandul Apollo.

Hotel Nufarul este cotat cu 3 stele de confort si este situat la 20 m de strandurile cu apa termala Apollo si Felix.

Hotel Somes este cotat cu 2 stele de confort si este situat la 500 m de centrul statiunii si la 200 m de strandurile cu apa termala.

Hotel Mures este cotat cu 2 stele de confort si este situat 500 m de centrul statiunii.

Hotel Unirea este cotat cu 2 stele de confort si este situat la 250 m de strandurile cu apa termala Apollo si Felix COM. SÂNMARTIN.

Pensiunea Beverly Hills este clasificata cu 3 stele de confort, aflandu-se la 1,2 km de centrul statiunii Baile Felix, la o distanta de 150 de metri de Padurea Felix.

«12»

Despre Baile Felix

Baile Felix

Aflata in judetul Bihor, Baile Felix este o localitate si o statiune balneo-climatica, aflandu-se la o distanta de 8 km e municipiul Oradea. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflate in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes: Strandul cu apa termala Apollo, Rezervatia Naturala "Paraul Peta" si diferite biserici.