Cazare Baile Felix, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Baile Felix.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Vila Regent este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 1,3 km de Baile Felix, la intrarea dinspre Oradea in cele doua statiuni: Baile Felix si Baile 1 Mai. 

Pensiunea Margareta este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata la intrarea in Baile 1 Mai, la numai 200 metri de Baile Felix.

Casa Veronica este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in imediata apropiere a strandurilor Felix, la doi pasi de centrul statiunii si la aproximativ 10 km de Oradea.

Pensiunea Empire este clasificata cu 4 stele de confort, aflandu-se intr-o zona linistita, la o distanta de 1,5 km de Baile Felix si 1,1 km de Strand Felix.

Pensiunea Veronica este cotata cu 3 stele de confort si este situata la adresa: Baile Felix, str. Primaverii nr. 9A, Bihor, in imediata apropiere a strandurilor Felix, la doi pasi de centrul statiunii si lacul cu nuferi.

Hotel Ami este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la doar 200 de metri de statiunile balneare 1 Mai si Baile-Felix.

Hotelul Vital este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 300 m de Gara si la doar cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii.

Hotel Perla este clasificat cu 3 stele de confort, fiind pozitionat la numai 2 km de Baile Felix si 4 km de Oradea, intre Rontau si Haieu.

Pensiunea Casa Rad este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata chiar langa Drumul National DN79, la numai 2 km de Baile Felix si Baile 1 Mai.

Pensiunea Anthimos este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata langa Padurea Felix, la 1,5 km de Baile Felix.

Hotel President este clasificat cu 4 stele de confort, fiind amplasat la 8 km de centrul istoric al orasului si la 20 de minute de mers cu masina fata de Aerportul din Oradea.

Hotel International este cotat cu 4 stele de confort si este situat in apropierea lacului cu nuferi.

Hotel Monaco este cotat cu 3 stele de confort si este situat in centrul statiunii.

Hotelul Lotus este cotat su 2 stele de confort si este situat pe malul lacului cu nuferi.

Hotel Termal este cotat cu 3 stele de confort si este situat in centrul statiunii, la 50 de metri de Strandul Mare si Strandul Apollo.

«12»

Despre Baile Felix

Baile Felix

Aflata in judetul Bihor, Baile Felix este o localitate si o statiune balneo-climatica, aflandu-se la o distanta de 8 km e municipiul Oradea. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflate in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes: Strandul cu apa termala Apollo, Rezervatia Naturala "Paraul Peta" si diferite biserici.