Cazare Baile Felix, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Baile Felix.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Lotus este cotat su 2 stele de confort si este situat pe malul lacului cu nuferi.

Hotel Somes este cotat cu 2 stele de confort si este situat la 500 m de centrul statiunii si la 200 m de strandurile cu apa termala.

Hotel Mures este cotat cu 2 stele de confort si este situat 500 m de centrul statiunii.

Hotel Unirea este cotat cu 2 stele de confort si este situat la 250 m de strandurile cu apa termala Apollo si Felix COM. SÂNMARTIN.

Hotel Ami este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la doar 200 de metri de statiunile balneare 1 Mai si Baile-Felix.

Hotelul Vital este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 300 m de Gara si la doar cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii.

Pensiunea Margareta este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata la intrarea in Baile 1 Mai, la numai 200 metri de Baile Felix.

Hotel Perla este clasificat cu 3 stele de confort, fiind pozitionat la numai 2 km de Baile Felix si 4 km de Oradea, intre Rontau si Haieu.

Pensiunea Casa Rad este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata chiar langa Drumul National DN79, la numai 2 km de Baile Felix si Baile 1 Mai.

Casa Veronica este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in imediata apropiere a strandurilor Felix, la doi pasi de centrul statiunii si la aproximativ 10 km de Oradea.

Pensiunea Vila Regent este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 1,3 km de Baile Felix, la intrarea dinspre Oradea in cele doua statiuni: Baile Felix si Baile 1 Mai. 

Hotel Transit clasificat cu 3 stele de confort este situat in statiunea Baile Felix  la 8 km de Oradea.

Hotel Termal este cotat cu 3 stele de confort si este situat in centrul statiunii, la 50 de metri de Strandul Mare si Strandul Apollo.

Hotel Nufarul este cotat cu 3 stele de confort si este situat la 20 m de strandurile cu apa termala Apollo si Felix.

Pensiunea Veronica este cotata cu 3 stele de confort si este situata la adresa: Baile Felix, str. Primaverii nr. 9A, Bihor, in imediata apropiere a strandurilor Felix, la doi pasi de centrul statiunii si lacul cu nuferi.

«12»

Despre Baile Felix

Baile Felix

Aflata in judetul Bihor, Baile Felix este o localitate si o statiune balneo-climatica, aflandu-se la o distanta de 8 km e municipiul Oradea. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflate in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes: Strandul cu apa termala Apollo, Rezervatia Naturala "Paraul Peta" si diferite biserici.