Cazare Baile Herculane, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Herculane.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Noblesse este cotata cu 4 stele de confort si este situata la poalele muntiolor Domogled pe valea raului Cerna la 1,5 km de centrul statiunii.

Pensiunea Roua de Munte este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 1,3 km de centrul statiunii, cu o priveliste spre muntele Domogled.

Hotel Diana este clasificat cu 3 stele de confort si este situat  la 250 m de centrul statiunii.

Pensiunea Casa Natura este cotata cu 3 stele de confort si este situata la adresa: str. Garii nr. 71 A Baile Herculane, 325200,in zona taberei de copii la 5 min sau 4 km de centrul statiunii.

Hotelul Ferdinand este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 5 km de centrul statiunii cu o vedere deosebita spre Valea Cernei.

Hotel International este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul nou al statiunii Baile Herculane.

Pensiunea Casa Maria este clasificata cu 3 stele de confort si este situata pe Valea Cernei intr-un loc ferit de zgomotul statiunii, la 5 km de principala artera rutiera.

Hotel Sara's Sons ese clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe valea Cenei, este integrata in Parcul National Valea Cenei.

Hotelul Golden Spirit este clasificat in categoria hotelurilor de 3 stele si este situat la 4 km (5 minute) de centrul statiunii intr-o zaona linistita pe valea Cernei.

Pensiunea Jojo este clasificata cu 4 stele de confort si este situata la 1,5 km de centrul statiunii. La 200 m distanta de pensiune se gaseste un bazin cu apa termosulfuroasa o mare concentratie de sulf.

 Pensiunea Magic este clasificata cu 3 stele de confort si este situata pe drumul principal la 1 km de centrul statiunii.

Pensiunea este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in centrul statiunii Baile Herculane, intr-o zona linistita pe malul raului Cena.

Hotelul Roman este clasificat cu 2 stele de confort si este situat pe malul drept al Cernei la 5 km de centru intr-o zona ferita de zgomotul orasului.

Hotel Dacia este cotat cu 2 stele de confort si este situat la adresa:Str. Complexelor Sanatoriale nr. 2 in Parcul Vicol.

«12»

Despre Baile Herculane

Baile Herculane

Statiunea Baile Herculane este cea mai veche statiune balneoclimaterica fiind cunoscuta inca de pe vremea romanilor. Info-Hoteluri va ofera posibilitatea de a beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision.Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflat in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes.  Statiunea este situata pe valea Cenei si este recunoscuta pentru eficienta tratamenteleor cu apa termala.