Cazare Baile Olanesti, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Olanesti.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Bitu este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la 20 km de orasul Ramnicu Valcea si la 25 km de Parcul National Buila Vanturarita.

Hotel Olanesti este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul statiunii, la o distanta de aproximativ 1,4 km de Padurea Olanesti.

Pensiunea Noel este clasificata cu 3 stele de confort si se afla la aproximativ 1 km de Padurea Olanesti si 20 de km de Gara din Ramnicu Valcea.

Hotelul Suprem este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat intr-o pozitie privilegiata, in imediata apropiere a Bisericii din Lemn, la doar 400 de metri de Primaria Baile Olanesti.

Hotel Florilor este clasificat cu 3 stele de confort si se afla la numai 100 de metri de Hotel Olanesti si 1 km de Padurea Olanesti.

Hotel Central este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat chiar in centrul statiunii, la 1 km de Padurea Olanesti.

Hotel Tisa este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul statiunii Baile Olanesti langa Aleea Izvoarelor, deasupra Parcului Central "Mihai Eminescu".

Pensiunea Tisa este clasificata cu 3 stele de confort si se afla chiar in incinta Hotelului Tisa, fiind situata in apropierea izvoarelor tamaduitoare ale statiunii.

Vila Tisa este clasificata cu 3 stele de confort si se afla in centrul statiunii Baile Olanesti, fiind situata in spatele Primariei.

Hotel Podium este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat chiar in centrul Bailor Olanesti, la o distanta de aproximativ 500 de metri de Padurea Olanesti.

Hotel Maria este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in incinta Complex "Palat Olanesti" (Vila lui Ceausescu), la doar 1 km de terminalul de autobuze.

Pensiunea Trei Brazi este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata la doar 300 de metri de statia de autobuz si la 18 km de Ramnicu Valcea.

Hotel Olanesti Apartments este cotat cu 4 stele de confort si este situat la adresa: Str. Forestierilor, Nr. 11.

Hotel Premier este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Strada Livadia, nr. 5, Olanesti.

Hotel Nina este cotat cu 3 stele de confort si este situat Str. Carol Davila nr. 3, Baile Olanesti, Jud. Valcea.

«12»

Despre Baile Olanesti

Baile Olanesti

 Baile Olanesti este un oras in judetul Valcea, fiind situat pe valea Olanestiului, fiind inconjurat de muntii Gerea, Folea si Caprareata.  Info-Hoteluri va ofera posibilitatea sa beneficiati de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision.Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflat in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes.  De asemenea, si obiectivele turistice fac ca Baile Olanesti sa reprezinte o alegere inteleapta: Casa Memoriala Anton Pann, Biserica lui Horea, Cheile Olanestiului, Parcul National Buila Vanturarita.