Cazare Baile Olanesti, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Olanesti.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Stogu este cotat cu 2 stele de confort a fost dat in folosinta in anul 2003 si este situat la adresa:str. Parangului, nr.1, Baile Olanesti, Jud. Valcea langa Parc "Mihail Eminescu" .

Hotel Alice este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Aleea Trandafirilor nr. 10 Judetul Valcea - Romania.

Hotelul Pensiunea Maria este cotat cu 3 stele de confort si este situat Baile Olanesti, Str. Forestierilor, Nr.12.

Hotel Pensiunea Izvoare Baile Olanesti este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Baile Olanesti, Str. Parangului, Nr.1.

«12»

Despre Baile Olanesti

Baile Olanesti

 Baile Olanesti este un oras in judetul Valcea, fiind situat pe valea Olanestiului, fiind inconjurat de muntii Gerea, Folea si Caprareata.  Info-Hoteluri va ofera posibilitatea sa beneficiati de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision.Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflat in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes.  De asemenea, si obiectivele turistice fac ca Baile Olanesti sa reprezinte o alegere inteleapta: Casa Memoriala Anton Pann, Biserica lui Horea, Cheile Olanestiului, Parcul National Buila Vanturarita.