Cazare Bistrita, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Bistrita.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

 Hotelul Krone este clasificat cu 3 stele de confort fiind situat in apropierea centrelor de interes istoric si cultural ale orasului Bistrita.

Motelul Sherif este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 2 km de centrul orasului, pe DN 17 care leaga Bistrita de Vatra Dornei.

Hotel Bistrita este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in imediata vecinatate a pietonalei din Centrul Istoric, la cateva minute de toate monumentele si atractiile turistice.

Hotel Metropolis este clasificat cu 5 stele de confort, fiind situat in inima Bistritei, langa Parcul Central.

Cazare Hotel Codrisor Bistrita este clasificat cu 3 stele de confort si se afla la doua minute de mers fata de Parcul Central.

 Pensiunea Saphir este clasificata cu 3 stele de confort fiind situata la 4 km de centru orasului si la 200 de metri de  statia de autobuz. Peste drum se pot gasi doua cunoscute hipermarketuri.

Hotel Diana este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 300 de metri de raul Bistrita si 5 km de Gara.

«1»

Despre Bistrita

Bistrita

Localitatea Bistrita este resedinta si cel mai mare oras al judetului Bistrita-Nasaut. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Cetatea Bistritei, Casa Argintarului, Palatul Culturii.