Cazare Bistrita, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Bistrita.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Metropolis este clasificat cu 5 stele de confort, fiind situat in inima Bistritei, langa Parcul Central.

Hotel Bistrita este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in imediata vecinatate a pietonalei din Centrul Istoric, la cateva minute de toate monumentele si atractiile turistice.

 Hotelul Krone este clasificat cu 3 stele de confort fiind situat in apropierea centrelor de interes istoric si cultural ale orasului Bistrita.

Hotel Diana este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 300 de metri de raul Bistrita si 5 km de Gara.

Cazare Hotel Codrisor Bistrita este clasificat cu 3 stele de confort si se afla la doua minute de mers fata de Parcul Central.

Motelul Sherif este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 2 km de centrul orasului, pe DN 17 care leaga Bistrita de Vatra Dornei.

 Pensiunea Saphir este clasificata cu 3 stele de confort fiind situata la 4 km de centru orasului si la 200 de metri de  statia de autobuz. Peste drum se pot gasi doua cunoscute hipermarketuri.

«1»

Despre Bistrita

Bistrita

Localitatea Bistrita este resedinta si cel mai mare oras al judetului Bistrita-Nasaut. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Cetatea Bistritei, Casa Argintarului, Palatul Culturii.