Cazare Borsa, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Borsa.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Cerbul este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat la numai 50 de metri de partiile de schi din Borsa si 30 de km de Gara Viseul.

Hotel Paltinis este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la o distanta de 1,1 - 1,8 km de statia de telescaun Borsa si 11 km de Primaria Borsa.

Hotelul Mia este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat la numai 5 km de centrul orasului Borsa si la 5,7 km de partia de schi Runc-Stiol.

Hotel Victoria este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat la numai 400 de metri de statia de autobuz din Borsa si 2,3 km de partia de schi Runc-Stiol.

Pensiunea Dorin este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata chiar la intrarea in orasul Borsa, la numai 20 de metri de soseaua nationala.

Pensiunea Nagy este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in apropierea celor mai renumite obiective turistice din Maramures, la mai putin de 2 km de parc.

«1»

Despre Borsa

Borsa

Borsa este un oras in Judetul Maramures, turismul fiind foarte dezolvat datorita posibilitatii de practicare a sporturilor de iarna. Info-Hoteluri va ofera posibilitatea de a beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision.Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflat in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes. Atractii turistice: plimbari cu telescaunul in zona Stiol, vizite la Lacul Iezer, Lacul Stiol, Pasul Prislop, trasee pe varfurile Pietrosului Rodnei.