Cazare Borsa, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Borsa.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Paltinis este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la o distanta de 1,1 - 1,8 km de statia de telescaun Borsa si 11 km de Primaria Borsa.

Hotelul Mia este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat la numai 5 km de centrul orasului Borsa si la 5,7 km de partia de schi Runc-Stiol.

Hotel Victoria este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat la numai 400 de metri de statia de autobuz din Borsa si 2,3 km de partia de schi Runc-Stiol.

Pensiunea Dorin este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata chiar la intrarea in orasul Borsa, la numai 20 de metri de soseaua nationala.

Pensiunea Nagy este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in apropierea celor mai renumite obiective turistice din Maramures, la mai putin de 2 km de parc.

Hotelul Cerbul este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat la numai 50 de metri de partiile de schi din Borsa si 30 de km de Gara Viseul.

«1»

Despre Borsa

Borsa

Borsa este un oras in Judetul Maramures, turismul fiind foarte dezolvat datorita posibilitatii de practicare a sporturilor de iarna. Info-Hoteluri va ofera posibilitatea de a beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision.Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflat in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes. Atractii turistice: plimbari cu telescaunul in zona Stiol, vizite la Lacul Iezer, Lacul Stiol, Pasul Prislop, trasee pe varfurile Pietrosului Rodnei.