Cazare Botosani, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Botosani.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Casa Lux este clasificata cu 3 stele de confort si se afla la o distanta de 2 km de Primaria orasului Botosani si 2,7 km de Parcul Mihai Eminescu.

Hotel Rapsodia este clasificat cu 4 stele de confort, fiind pozitionat in centrul orasului, la o distanta de 150 de metri de Primaria Botosani si 600 de metri de Parcul Pietonal.

Hotel Maria este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat chiar in centrul orasului Botosani, vizavi de Parcul Mihai Eminescu.

Hotel Belvedere este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat chiar in centrul orasului Botosani in apropierea obiectivelor culturale si administrative, la doar 200 de metri de Parcul Mihai Eminescu.

Pensiunea Bianca este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 2,5 km de centrul orasului si 2 km de Parcul Tineretului.

Hotel Europa este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la 500 de metri de centrul vechi al orasului Botosani si la doar 2 km de Parcul Curcubeului si Parcul Mihai Eminescu.

«1»

Despre Botosani

Botosani

Botosani este resedinta si cel mai mare oras al Judetului Botosani, Moldova. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflat in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes.  Acest oras este cunoscut si tranzitat de turisti datorita Parcului Mihai Eminescu, care si acum mai pastreaza cativa arbori contemporani cu acesta. Casele, teatrele si muzelee isi deschid portile pentru turistii ce fac o vizita orasului.