Cazare Braila, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Braila.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Vila Edy's este clasificata cu 4 stele de confort, fiind pozitionata in centrul istoric al orasului Braila, la o distanta de aproximativ 1,4 km de Parcul Bulevard si 1,7 km de Gara.

Hotel Triumph este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul orasului Braila la numai 600 de metri de Parc Caporal Musat si 3,6 km de Gara.

Hotel Residenza Dutzu este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat in apropierea centrului istoric al Brailei, la o distanta de 50 de metri de Parcul Gradina Mare si 3 km de Gara.

Hotel Traian este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat in centrul istoric al orasului Braila, la o distanta de 600 de metri de malul Dunarii.

Motel Adriano este clasificat cu 3 stele de confort si se afla in vecinatatea celor mai importante centre comerciale, fiind inconjurat de Centrul Istoric.

Hotel Camelia este clasificat cu 3 stele si se afla pe Faleza Dunarii, la o distanta de 2, 3 km de Parcul Bulevard si 3,6 km de Gara din Braila.

Hotel Orient este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat pe malul stang al Dunarii, la numai 1 km de Gara din Braila.

Hotel Edy's Royal este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in zona central comericala a orasului, la o distanta de 1,5 km de Port Hercules Braila.

Hotel Flora este clasificat cu 2 stele de confort, fiind amplasat in statiunea Lacu Sarat, la o distanta de aproximativ 5 km de municipiul Braila.

Camping Lacu Sarat este clasificat cu 2 stele de confort si este situat in centrul statiunii Lacu Sarat, la o distanta de aproximativ 5 km de municipiul Braila.

Hotel Lacu Sarat este clasificat cu 2 stele de confort, fiind pozitionat in statiunea Lacu Sarat, la o distanta de circa 5 km de municipiul Braila.

Hotel Belvedere este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat pe faleza fluviului Dunarea, in apropiere de Primaria Braila.

Grand Hotel Orient este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul istoric al Brailei, la 100 de metri de faleza.

Hotelul GBC este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Str. Transilvaniei nr.1,Braila,in zona garii.

«1»

Despre Braila

Braila

Braila este un municipiu in sud-estul Romaniei, fiind situat pe malul stang al Dunarii. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflat in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes. Turistii care vor poposi aici vor fi interesati sa cunoasca dezvoltarea culturala a orasului.