Cazare Bran, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Bran. INFO-HOTELURI.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Hillden este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 5 km de centrul localitatii Bran, fiind inconjurat de frumusetea muntilor si a padurilor ce se intind in aceasta zona.

Hotelul Transylvanian Inn este clasificat cu 3 stele de confort, este situat la 2,5 km de centrul localitatii Bran si se poate mandri, printre altele, cu o priveliste incantatoare a Castelului Bran si a Masivelor Bucegi si Piatra Craiului.

Pensiunea Casa Enescu este clasificata cu 3 stele de confort si se afla la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului si la 2 km de Castelul Bran.

Pensiunea Coroana Reginei este clasificata cu 4 stele de confort si este situata la poalele muntilor Bucegi si Piatra Craiului,in apropierea Castelului Bran.

Pensiunea Ioana este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la aproximativ 20 de minute de mers pe jos de Castelul Bran si 15 minute de mers pe jos de partia de schi Zanoaga.

Pensiunea Bucuria Muntelui este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 3,5 km de Castelul Bran, pe valea Simonului intr-o zona linistita, departe de stresul cotidian.

Hotelul Flo'Mary este situat in apropierea castelului Bran, la aproximativ 500 m de intrarea in localitate si la 37 de km de Poiana Brasov si ofera peisaje de nedescris atat vara cat si iarna.

Hotelul Emire este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la doar 3 Km de mers cu masina de Castelul Bran si la 2,8 km de centrul localitatii.

Hotel Wolf 2 este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la intrarea in Bran, la numai 1,5 km de Castelul Bran.

Pensiunea Vila Carpathia este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata la 600 m de Castelul Bran, intr-o zona foarte linistita.

Hotelul Contele Vladimir este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la 1 km de Castelul Bran si ofera un peisaj de vis al muntilor si al castelului.

Pensiunea Bettina este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 5 km de Castelul Bran.

Pensiunea Cristal este situata la intrarea in Bran din directia Brasov, la numai 15 minute distanta fata de Castelul Bran. 

Hotel Wolf 1 este cotat cu 3 stelede confort si este situat la adresa:Str. Branului, nr. 36 Bis, Bran, Jud, Brasov.

Hotel Maridor, cotat cu 4 stele de confort punandu-va la dispozitie 50 de camere luxoase si spatioase.Este situat la adresa: Str. Branului Nr.98, Tohanu Nou, Jud. Brasov.

«12»

Despre Bran

Bran

Bran  este una din cele mai frumoase si vizitate zone din tara, aflandu-se la baza muntilor Bucegi si Piatra Craiului. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, obiective turistice sunt castelul Bran, muzeul satului Bran.