Cazare Brasov, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Brasov.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Casa Wagner este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in inima orasului vechi Brasov, chiar pe zona pietonala din Piata Sfatului.

Hotel Bella Muzica este cotat cu 3 stele de confort si este pozitionat in centrul istoric al orasului Brasov. Stilul clasic si profesionalismul personalului va poate face o vacanta placuta si linistita.

 

Hotelul Casa Muresan este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 5 minute de centrul orasului Brasov si de Gara.

Hotelul Atlas este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la intrarea in Brasov pe partea dreapta dinspre Predeal.

Hotelul Oasis este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea centrului vechi al orasului Brasov, la 3 minute de Paradisul Acvatic, Patinoarul Olimpic si de Gara.

Hotelul Residence Hirscher este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la poalele Muntelui Tampa in centrul istoric al orsului Brasov, la doar 200 metri de Piata Sfatului.

Hotelul City Center este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului Brasov.

Hotelul Aro Sport este cotat cu o stea de confort si se gaseste la adresa Str. Sfantul Ioan, nr.3. Stilul clasic si profesionalismul va pot face vacanta placuta si linistita.

Hotelul Coroana este clasificat cu 2 stele de confort, fiind cel mai vechi hotel din oras si este situat intr-o zona pietonala din centrul istoric al orasului Brasov.

Hotelul Postavarul este clasificat cu 1 stele de confort si este situat in centrul istoric al Brasovului.

Hotel Rainer este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in Brasov, in apropierea centrului istoric al Brasovului.

Hanul Dambu Morii este clasificat cu 4 stele de confort si este pozitionat la 5 Km de Brasov in localitatea Sacele, la marginea unei paduri intr-o liniste profunda, locul unde va puteti relaxa si va puteti refugia de orasele zgomotoase. 

Hotel Serban este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la adresa: Str.Carpatilor,91 Brasov,Judetul Brasov.

Hotel Grand este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in localitatea Brasov, Str. Garii-noua, nr. 6.

Hotel Bielman este clasificat cu 3 stele de confort si este pizitionat langa orasul Brasov in localitatea Sanpetru.

Despre Brasov

Brasov

Municipiul Brasov este de sute de ani unul dintre cele mai importante orase din tara. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflat in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes. Atractii turistice: Biserica Neagra, Turnul Negru si Turnul Alb, Muzeul de arta si Casa Hirscher.