Cazare Brasov, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Brasov.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Aro Palace este clasificat cu 5 stele de confort, fiind amplasat in centrul istoric al orasului Brasov.

Hotelul Residence Ambient este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la poalele Muntelui Tampa, in centrul istoric al orasului Brasov.

Hotelul Ambient este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului Brasov.

Hotelul Ramada este clasificat cu 4 stele de confort si este amplasat in apropiere de centrul de afaceri, financiar, cultural si comercial al orasului Brasov.

Hotelul Chambers'n Charm este clasificat cu 4 stele de confort si este situat pe drumul catre Poiana Brasov si la doar 3 km de centrul istoric al orasului Brasov.

Hotelul Belvedere este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 600 de metri de centrul orasului Brasov, pe drumul care duce spre Poiana Brasov.

Vila Twins este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata intr-o zona linistita la poalele Tampei, la 10 minute distanta de centrul istoric al Brasovului.

Hotelul Golden Time este clasificat cu 4 stele de confort si este amplasat in zona de afaceri din orasul Brasov.

Vila Ambient este clasificata cu 5 stele de confort si este situata in comuna Cristian, intre Brasov si Rasnov, la 9 km de Brasov.

Hotelul Adabelle este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in Centrul Istoric al Brasovului, aproape de institutiile guvernamentale si de un centru comercial.

Hotelul Gott este clasificat cu 3 stele de confort si este amplasat in centrul istoric si comercial al Brasovului.

Pensiunea Ambient este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in centrul Brasovului la cativa pasi de centrul vechi.

Hotelul Cubix este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 3 km de centrul orasului, pe DN1.

Hotel Capitol este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Bd Eroilor nr.19, in inima Brasovului, langa Parcul central si primarie, in apropiere de Str. Republicii.

Hotelul Long Street este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului Brasov, la 200 metri de Universitatea Transilvania.

Hotelul Casa Wagner este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in inima orasului vechi Brasov, chiar pe zona pietonala din Piata Sfatului.

Hotel Bella Muzica este cotat cu 3 stele de confort si este pozitionat in centrul istoric al orasului Brasov. Stilul clasic si profesionalismul personalului va poate face o vacanta placuta si linistita.

 

Hotelul Casa Muresan este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 5 minute de centrul orasului Brasov si de Gara.

Hotelul Atlas este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la intrarea in Brasov pe partea dreapta dinspre Predeal.

Hotelul Oasis este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea centrului vechi al orasului Brasov, la 3 minute de Paradisul Acvatic, Patinoarul Olimpic si de Gara.

Hotelul Residence Hirscher este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la poalele Muntelui Tampa in centrul istoric al orsului Brasov, la doar 200 metri de Piata Sfatului.

Hotelul City Center este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului Brasov.

Hotelul Aro Sport este cotat cu o stea de confort si se gaseste la adresa Str. Sfantul Ioan, nr.3. Stilul clasic si profesionalismul va pot face vacanta placuta si linistita.

Hotelul Coroana este clasificat cu 2 stele de confort, fiind cel mai vechi hotel din oras si este situat intr-o zona pietonala din centrul istoric al orasului Brasov.

Hotelul Postavarul este clasificat cu 1 stele de confort si este situat in centrul istoric al Brasovului.

«12»

Despre Brasov

Brasov

Municipiul Brasov este de sute de ani unul dintre cele mai importante orase din tara. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflat in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes. Atractii turistice: Biserica Neagra, Turnul Negru si Turnul Alb, Muzeul de arta si Casa Hirscher.