Cazare Brasov, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Brasov.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Aro Palace este clasificat cu 5 stele de confort, fiind amplasat in centrul istoric al orasului Brasov.

Hotelul Residence Ambient este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la poalele Muntelui Tampa, in centrul istoric al orasului Brasov.

Hotelul Ambient este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului Brasov.

Hotelul Ramada este clasificat cu 4 stele de confort si este amplasat in apropiere de centrul de afaceri, financiar, cultural si comercial al orasului Brasov.

Hotelul Chambers'n Charm este clasificat cu 4 stele de confort si este situat pe drumul catre Poiana Brasov si la doar 3 km de centrul istoric al orasului Brasov.

Hotelul Belvedere este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 600 de metri de centrul orasului Brasov, pe drumul care duce spre Poiana Brasov.

Vila Twins este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata intr-o zona linistita la poalele Tampei, la 10 minute distanta de centrul istoric al Brasovului.

Hotelul Golden Time este clasificat cu 4 stele de confort si este amplasat in zona de afaceri din orasul Brasov.

Vila Ambient este clasificata cu 5 stele de confort si este situata in comuna Cristian, intre Brasov si Rasnov, la 9 km de Brasov.

Hotelul Adabelle este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in Centrul Istoric al Brasovului, aproape de institutiile guvernamentale si de un centru comercial.

Hotelul Gott este clasificat cu 3 stele de confort si este amplasat in centrul istoric si comercial al Brasovului.

Pensiunea Ambient este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in centrul Brasovului la cativa pasi de centrul vechi.

Hotelul Cubix este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 3 km de centrul orasului, pe DN1.

Hotel Capitol este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Bd Eroilor nr.19, in inima Brasovului, langa Parcul central si primarie, in apropiere de Str. Republicii.

Hotelul Long Street este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului Brasov, la 200 metri de Universitatea Transilvania.

Hotelul Casa Wagner este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in inima orasului vechi Brasov, chiar pe zona pietonala din Piata Sfatului.

Hotel Bella Muzica este cotat cu 3 stele de confort si este pozitionat in centrul istoric al orasului Brasov. Stilul clasic si profesionalismul personalului va poate face o vacanta placuta si linistita.

 

Hotelul Casa Muresan este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 5 minute de centrul orasului Brasov si de Gara.

Hotelul Atlas este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la intrarea in Brasov pe partea dreapta dinspre Predeal.

Hotelul Oasis este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea centrului vechi al orasului Brasov, la 3 minute de Paradisul Acvatic, Patinoarul Olimpic si de Gara.

Hotelul Residence Hirscher este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la poalele Muntelui Tampa in centrul istoric al orsului Brasov, la doar 200 metri de Piata Sfatului.

Hotelul City Center este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului Brasov.

Hotelul Aro Sport este cotat cu o stea de confort si se gaseste la adresa Str. Sfantul Ioan, nr.3. Stilul clasic si profesionalismul va pot face vacanta placuta si linistita.

Hotelul Coroana este clasificat cu 2 stele de confort, fiind cel mai vechi hotel din oras si este situat intr-o zona pietonala din centrul istoric al orasului Brasov.

Hotelul Postavarul este clasificat cu 1 stele de confort si este situat in centrul istoric al Brasovului.

Hotel Rainer este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in Brasov, in apropierea centrului istoric al Brasovului.

Hanul Dambu Morii este clasificat cu 4 stele de confort si este pozitionat la 5 Km de Brasov in localitatea Sacele, la marginea unei paduri intr-o liniste profunda, locul unde va puteti relaxa si va puteti refugia de orasele zgomotoase. 

Hotel Serban este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la adresa: Str.Carpatilor,91 Brasov,Judetul Brasov.

Hotel Grand este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in localitatea Brasov, Str. Garii-noua, nr. 6.

Hotel Bielman este clasificat cu 3 stele de confort si este pizitionat langa orasul Brasov in localitatea Sanpetru.

Hotel Garden Club este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la iesirea din Brasov catre Tg.Mures, la numai 200m de Compexul Paradisul Acvatic.

Hotel Helis este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropiere de centrul vechi al orasului Brasov.

Hotel Brasov este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 10 minute in centrul istoric al Brasovului. 

Hotel Oliver este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 2 km de centrul istoric al Brasovului.

«1»

Despre Brasov

Brasov

Municipiul Brasov este de sute de ani unul dintre cele mai importante orase din tara. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflat in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes. Atractii turistice: Biserica Neagra, Turnul Negru si Turnul Alb, Muzeul de arta si Casa Hirscher.