Cazare Brasov, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Brasov.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Vila Ambient este clasificata cu 5 stele de confort si este situata in comuna Cristian, intre Brasov si Rasnov, la 9 km de Brasov.

Hotel Aro Palace este clasificat cu 5 stele de confort, fiind amplasat in centrul istoric al orasului Brasov.

Hotelul Ambient este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului Brasov.

Hotelul Gott este clasificat cu 3 stele de confort si este amplasat in centrul istoric si comercial al Brasovului.

Hotelul Chambers'n Charm este clasificat cu 4 stele de confort si este situat pe drumul catre Poiana Brasov si la doar 3 km de centrul istoric al orasului Brasov.

Hotelul Casa Wagner este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in inima orasului vechi Brasov, chiar pe zona pietonala din Piata Sfatului.

Hotelul City Center este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului Brasov.

Hotelul Residence Hirscher este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la poalele Muntelui Tampa in centrul istoric al orsului Brasov, la doar 200 metri de Piata Sfatului.

Hotelul Golden Time este clasificat cu 4 stele de confort si este amplasat in zona de afaceri din orasul Brasov.

Hotel Brasov este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 10 minute in centrul istoric al Brasovului. 

Hotelul Cubix este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 3 km de centrul orasului, pe DN1.

Hotelul Belvedere este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 600 de metri de centrul orasului Brasov, pe drumul care duce spre Poiana Brasov.

Vila Twins este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata intr-o zona linistita la poalele Tampei, la 10 minute distanta de centrul istoric al Brasovului.

Hotel Bella Muzica este cotat cu 3 stele de confort si este pozitionat in centrul istoric al orasului Brasov. Stilul clasic si profesionalismul personalului va poate face o vacanta placuta si linistita.

 

Pensiunea Ambient este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in centrul Brasovului la cativa pasi de centrul vechi.

«123»

Despre Brasov

Brasov

Municipiul Brasov este de sute de ani unul dintre cele mai importante orase din tara. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflat in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes. Atractii turistice: Biserica Neagra, Turnul Negru si Turnul Alb, Muzeul de arta si Casa Hirscher.