Hoteluri Bucuresti, Rezervari hoteluri Bucuresti.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Banat este clasificat cu 2 stele de confort si este situat in centrul Bucurestiului,langa Piata Universitatii.

FUNNY TIME  HOTEL este  situat in CALEA  VITAN , nr. 275, sector 3, BUCURESTI va ofera in anul 2011 cele mai bune preturi din piata turistica. Hotelul este pozitionat la aproximativ 15 min de Piata Unirii si la 50m de Hipermarket-ul Real. 

Hotel Casa Gabriela este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 5 minute de Piata Romana in centrul orasului.

Hotelul Basarab este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la aproximativ 300 metri de Gara de Nord.

Pensiunea Casa Verde Star este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in Padurea Baneasa la 30 minute de centrul orasului.

Hotel City Garden este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 500 m de statia de metrou Stefan cel Mare.

Hotel City este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 1 minut de centrul comercial Plaza si la 5 minute de centrul comercial Afi Palace Cotroceni.

Grand Hotel Continental este cotat cu 5 stele de confort si este pozitionat in Calea Victoriei, nr. 56, Bucuresti. 

Hotel Europa Royale Bucharest este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului la 50 m de statia de metrou Piata Unirii si la 4,5 km de Gara de Nord.

Hotel Hello este cotat cu 2 stele de confort si este situat langa Gara de Nord,in Calea Grivitei nr 143 Bucuresti.

Hotel Golden Tulip Victoria este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului la 10 km de Aeroportul International Otopeni.

Hotel Crowne Plaza este cotat cu 5 stele de confort si este amplasat in zona verde si linistita a orasului Bucuresti, avand in vecinatate Centrul Comercial Romexpo. 

Grand Accommodation Apartments este clasificat cu 3 stele de confort si ofera apartamente situate in centrul orasului.

Hotelul Carpati este situat la adresa:Matei Millo Nr.16. Detalii hotel Carpati:45 de camere si 64 locuri de cazare, restaurant, aer conditionat, seif, bar, parcare.

Hotel Citadella este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 2 minute de Gara de Est si la 10 minute de stadionul National Arena.

Despre Bucuresti

Bucuresti

Bucuresti este cel mai populat oras si totodata centru industrial si cultural al Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Casa Poporului, Academia Romana, Universitatea Politehnica, Biblioteca Nationala, Parcul Herastrau, Parcul Cismigiu, Parcul tineretului.