Hoteluri Bucuresti, Rezervari hoteluri Bucuresti.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Class este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de Aeroportul Otopeni si la 5 minute de RomExpo.

Hotel Christina este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului la 5 minute de Piata Romana si la 10 minute de Piata Victoriei.

Hotel Dacia RRT este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 5 minute de centrul comercial Unirii.

Hotel Decebal este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 1800 m de Piata Victoriei.

Hotel Duke este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului langa Piata Romana la 20 minute de Aeroportul International Otopeni.

Hotel Elizeu este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 200 de Gara de Nord si la 15 minute de Piata Victoriei.

Hotel Est este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in partea de est a orasului la 20 minute de Aeroportul International Otopeni.

Hotel Horoscop este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 5 minute de centrul vechi al orasului si la 10 minute de Casa Poporului.

Hotel Lev Or este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 15 minute de RomExpo.

Hotel Mari Vila este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in partea sud-est la 10 km de centrul orasului.

Hotel Marshal Garden este clasificat cu 5 stele de confort si este situat la 3 minute de statia de metrou Piata Romana si la 2 km de Gara de Nord.

Hotel Michelangelo este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 5 minute de Piata Romana in centrul orasului.

Hotel Minerva este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 300 m de statia de metrou Piata Romana.

Hotel Moxa este clasificat cu 4 stele de confort si este situat pe Calea Victoriei la 20 minute de mers cu masina de Aeroportul International Henri Coanda.

Hotel Opera este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 1 km de Palatul Parlamentului.

Despre Bucuresti

Bucuresti

Bucuresti este cel mai populat oras si totodata centru industrial si cultural al Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Casa Poporului, Academia Romana, Universitatea Politehnica, Biblioteca Nationala, Parcul Herastrau, Parcul Cismigiu, Parcul tineretului.