Hoteluri Bucuresti, Rezervari hoteluri Bucuresti.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Bucharest Apartments este clasificat cu 3 stele de confort si ofera apartamente si garsoniere situate in centrul orasului, in sector 1 si sector 3.

Cert Accommodation este clasificat cu 4 stele de confort si ofera apartamente in zona centrala Piata Romana si Piata Unirii.

Evs Apartments este clasificat cu 3 stele de confort si ofera apartamente amplasate central.

Hostel Miorita este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul istoric al Bucurestiului, aproape de Muzeul National de Istorie.

Hostelul Peaches este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la aproximativ 3 km de centrul vechi al orasului Bucuresti si statia de metrou Muncii se afla la 650 metri.

Hostelul Umbrella este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul Bucurestiului,in Piata Amzei la aproximativ 1 km de Gara de Nord,in aproprierea statiei de metrou de la Piata Romana.

Hotel Herastrau este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 15 minute de centrul orasului pe malul lacului Herastrau.

Hotel Jolly Fun este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 3 minute de statia de metrou 1 Decembrie 1918 si la 5 minute de stadionul National Arena.

Hotel Paradise Accommodation este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 2 minute de statia de metrou Piata Romana.

Hotel Reginetta II este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 1,5 km de Piata Unirii si Piata Universitatii.

Hotel Scala este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 400 m de Teatrul National.

Hotel Stil este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 15 minute de mers cu masina de Piata Romana si la 2 minute de Parcul Herastrau.

Hotel Triumf este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la 3 km de Gara de Nord.

Hotel Villa Rit este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 6 km de Aeroportul Baneasa.

Hotel Zenix este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la 15 minute de Palatul Parlamentului.

Despre Bucuresti

Bucuresti

Bucuresti este cel mai populat oras si totodata centru industrial si cultural al Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Casa Poporului, Academia Romana, Universitatea Politehnica, Biblioteca Nationala, Parcul Herastrau, Parcul Cismigiu, Parcul tineretului.