Hoteluri Bucuresti, Rezervari hoteluri Bucuresti.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Hemingway Residence este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la aproximativ 500 metri de centrul Bucurestiului,langa Teatrul de Arta Bucuresti.

Hotel Andy este clasificat cu 3 stele de confort si este pozitionat langa Gara de Nord din Bucuresti si la 10 minute de centrul orasului.

Hotel Residence Arc de Triomphe este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de RomExpo si la 15 minute de centrul vechi al capitalei.

Hotel Residence Domenii Plaza este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 300 m de Arcul de Triumf si la 15 minute de centrul vechi al orasului.

Hotel Ambasador este situat in centrul Bucurestiului pe bulevardul Magheru si este o cladire inalta de 12 etaje,la numai 2,5 Km de Piata Romana si 15 minute de Gara de Nord.

Hotel Alexander este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 15 minute de centrul orasului si la 10 minute de Aeroportul Baneasa.

Hotel Charter este cotat cu 3 stele de confort si este situat in apropiere de aeroportul Otopeni.

Hostel Antique este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la 300 m de statia de metrou Victoriei si la 2,5 km de centrul istoric al orasului.

Hotelul Ambiance este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe malul raului Dambovita,la aproximativ 50 de metri de primaria municipiului Bucuresti.

Aparthomes este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in locuri centrale din oras, oferind apartamente si studiouri moderne.

Hotelul Amzei este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul Bucurestiului,langa calea Victoriei,la 500 metri de Sala Palatului.

Pentru confortul si o sedere cat mai placuta a clientilor nostrii Hotel Tania este unic aducand o parte din Frankfurt in inima Bucurestiului.

Motel Bucharest West este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in partea de vest a orasului langa Cartierul Drumul Taberei, Cartierul Militari.

Hotelul Ancor este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in vecinatatea centrului comercial Baneasa Shopping City.

Hotel Carol Parc este clasificat cu 5 stele de confort si este situat la 2 minute de Palatul Parlamentului si de Piata Unirii.

Hotelul Banat este clasificat cu 2 stele de confort si este situat in centrul Bucurestiului,langa Piata Universitatii.

FUNNY TIME  HOTEL este  situat in CALEA  VITAN , nr. 275, sector 3, BUCURESTI va ofera in anul 2011 cele mai bune preturi din piata turistica. Hotelul este pozitionat la aproximativ 15 min de Piata Unirii si la 50m de Hipermarket-ul Real. 

Hotel Casa Gabriela este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 5 minute de Piata Romana in centrul orasului.

Hotelul Basarab este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la aproximativ 300 metri de Gara de Nord.

Pensiunea Casa Verde Star este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in Padurea Baneasa la 30 minute de centrul orasului.

Hotel City Garden este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 500 m de statia de metrou Stefan cel Mare.

Hotel City este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 1 minut de centrul comercial Plaza si la 5 minute de centrul comercial Afi Palace Cotroceni.

Grand Hotel Continental este cotat cu 5 stele de confort si este pozitionat in Calea Victoriei, nr. 56, Bucuresti. 

Hotel Europa Royale Bucharest este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului la 50 m de statia de metrou Piata Unirii si la 4,5 km de Gara de Nord.

Hotel Golden Tulip Victoria este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului la 10 km de Aeroportul International Otopeni.

«12345»

Despre Bucuresti

Bucuresti

Bucuresti este cel mai populat oras si totodata centru industrial si cultural al Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Casa Poporului, Academia Romana, Universitatea Politehnica, Biblioteca Nationala, Parcul Herastrau, Parcul Cismigiu, Parcul tineretului.