Hoteluri Bucuresti, Rezervari hoteluri Bucuresti.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Hemingway Residence este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la aproximativ 500 metri de centrul Bucurestiului,langa Teatrul de Arta Bucuresti.

Hotel Andy este clasificat cu 3 stele de confort si este pozitionat langa Gara de Nord din Bucuresti si la 10 minute de centrul orasului.

Hotel Residence Arc de Triomphe este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de RomExpo si la 15 minute de centrul vechi al capitalei.

Hotel Residence Domenii Plaza este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 300 m de Arcul de Triumf si la 15 minute de centrul vechi al orasului.

Hotel Ambasador este situat in centrul Bucurestiului pe bulevardul Magheru si este o cladire inalta de 12 etaje,la numai 2,5 Km de Piata Romana si 15 minute de Gara de Nord.

Hotel Alexander este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 15 minute de centrul orasului si la 10 minute de Aeroportul Baneasa.

Hotel Charter este cotat cu 3 stele de confort si este situat in apropiere de aeroportul Otopeni.

Hostel Antique este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la 300 m de statia de metrou Victoriei si la 2,5 km de centrul istoric al orasului.

Hotelul Ambiance este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe malul raului Dambovita,la aproximativ 50 de metri de primaria municipiului Bucuresti.

Aparthomes este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in locuri centrale din oras, oferind apartamente si studiouri moderne.

Hotelul Amzei este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul Bucurestiului,langa calea Victoriei,la 500 metri de Sala Palatului.

Pentru confortul si o sedere cat mai placuta a clientilor nostrii Hotel Tania este unic aducand o parte din Frankfurt in inima Bucurestiului.

Motel Bucharest West este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in partea de vest a orasului langa Cartierul Drumul Taberei, Cartierul Militari.

Hotelul Ancor este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in vecinatatea centrului comercial Baneasa Shopping City.

Hotel Carol Parc este clasificat cu 5 stele de confort si este situat la 2 minute de Palatul Parlamentului si de Piata Unirii.

Hotelul Banat este clasificat cu 2 stele de confort si este situat in centrul Bucurestiului,langa Piata Universitatii.

FUNNY TIME  HOTEL este  situat in CALEA  VITAN , nr. 275, sector 3, BUCURESTI va ofera in anul 2011 cele mai bune preturi din piata turistica. Hotelul este pozitionat la aproximativ 15 min de Piata Unirii si la 50m de Hipermarket-ul Real. 

Hotel Casa Gabriela este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 5 minute de Piata Romana in centrul orasului.

Hotelul Basarab este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la aproximativ 300 metri de Gara de Nord.

Pensiunea Casa Verde Star este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in Padurea Baneasa la 30 minute de centrul orasului.

Hotel City Garden este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 500 m de statia de metrou Stefan cel Mare.

Hotel City este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 1 minut de centrul comercial Plaza si la 5 minute de centrul comercial Afi Palace Cotroceni.

Grand Hotel Continental este cotat cu 5 stele de confort si este pozitionat in Calea Victoriei, nr. 56, Bucuresti. 

Hotel Europa Royale Bucharest este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului la 50 m de statia de metrou Piata Unirii si la 4,5 km de Gara de Nord.

Hotel Hello este cotat cu 2 stele de confort si este situat langa Gara de Nord,in Calea Grivitei nr 143 Bucuresti.

Hotel Golden Tulip Victoria este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului la 10 km de Aeroportul International Otopeni.

Hotel Crowne Plaza este cotat cu 5 stele de confort si este amplasat in zona verde si linistita a orasului Bucuresti, avand in vecinatate Centrul Comercial Romexpo. 

Grand Accommodation Apartments este clasificat cu 3 stele de confort si ofera apartamente situate in centrul orasului.

Hotelul Carpati este situat la adresa:Matei Millo Nr.16. Detalii hotel Carpati:45 de camere si 64 locuri de cazare, restaurant, aer conditionat, seif, bar, parcare.

Hotel Citadella este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 2 minute de Gara de Est si la 10 minute de stadionul National Arena.

Hotel Class este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de Aeroportul Otopeni si la 5 minute de RomExpo.

Hotel Christina este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului la 5 minute de Piata Romana si la 10 minute de Piata Victoriei.

Hotel Dacia RRT este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 5 minute de centrul comercial Unirii.

Hotel Decebal este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 1800 m de Piata Victoriei.

Hotel Duke este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului langa Piata Romana la 20 minute de Aeroportul International Otopeni.

Hotel Elizeu este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 200 de Gara de Nord si la 15 minute de Piata Victoriei.

Hotel Est este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in partea de est a orasului la 20 minute de Aeroportul International Otopeni.

Hotel Horoscop este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 5 minute de centrul vechi al orasului si la 10 minute de Casa Poporului.

Hotel Lev Or este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 15 minute de RomExpo.

Hotel Mari Vila este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in partea sud-est la 10 km de centrul orasului.

Hotel Marshal Garden este clasificat cu 5 stele de confort si este situat la 3 minute de statia de metrou Piata Romana si la 2 km de Gara de Nord.

Hotel Michelangelo este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 5 minute de Piata Romana in centrul orasului.

Hotel Minerva este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 300 m de statia de metrou Piata Romana.

Hotel Moxa este clasificat cu 4 stele de confort si este situat pe Calea Victoriei la 20 minute de mers cu masina de Aeroportul International Henri Coanda.

Hotel Opera este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 1 km de Palatul Parlamentului.

Hotel Piccolo Mondo este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 5 minute de Piata Victoriei si la 10 minute de centrul orasului.

Hotel Premiere este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 5 minute de statia de metrou Republica si la 15 minute de mers cu masina de centrul orasului.

Hotel Razvan este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 10 minute de km 0 al orasului.

Hotel Reginetta este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 12 minute de centrul istoric Lipscani si la 10 minute de Piata Universitatii.

Hotel Samaa este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 7 minute de Gara de Nord.

«123»

Despre Bucuresti

Bucuresti

Bucuresti este cel mai populat oras si totodata centru industrial si cultural al Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Casa Poporului, Academia Romana, Universitatea Politehnica, Biblioteca Nationala, Parcul Herastrau, Parcul Cismigiu, Parcul tineretului.