Hoteluri Bucuresti, Rezervari hoteluri Bucuresti.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Hemingway Residence este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la aproximativ 500 metri de centrul Bucurestiului,langa Teatrul de Arta Bucuresti.

Hotel Andy este clasificat cu 3 stele de confort si este pozitionat langa Gara de Nord din Bucuresti si la 10 minute de centrul orasului.

Hotel Residence Arc de Triomphe este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de RomExpo si la 15 minute de centrul vechi al capitalei.

Hotel Residence Domenii Plaza este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 300 m de Arcul de Triumf si la 15 minute de centrul vechi al orasului.

Hotel Ambasador este situat in centrul Bucurestiului pe bulevardul Magheru si este o cladire inalta de 12 etaje,la numai 2,5 Km de Piata Romana si 15 minute de Gara de Nord.

Hotel Alexander este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 15 minute de centrul orasului si la 10 minute de Aeroportul Baneasa.

Hotel Charter este cotat cu 3 stele de confort si este situat in apropiere de aeroportul Otopeni.

Hostel Antique este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la 300 m de statia de metrou Victoriei si la 2,5 km de centrul istoric al orasului.

Hotelul Ambiance este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe malul raului Dambovita,la aproximativ 50 de metri de primaria municipiului Bucuresti.

Aparthomes este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in locuri centrale din oras, oferind apartamente si studiouri moderne.

Hotelul Amzei este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul Bucurestiului,langa calea Victoriei,la 500 metri de Sala Palatului.

Pentru confortul si o sedere cat mai placuta a clientilor nostrii Hotel Tania este unic aducand o parte din Frankfurt in inima Bucurestiului.

Motel Bucharest West este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in partea de vest a orasului langa Cartierul Drumul Taberei, Cartierul Militari.

Hotelul Ancor este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in vecinatatea centrului comercial Baneasa Shopping City.

Hotel Carol Parc este clasificat cu 5 stele de confort si este situat la 2 minute de Palatul Parlamentului si de Piata Unirii.

Despre Bucuresti

Bucuresti

Bucuresti este cel mai populat oras si totodata centru industrial si cultural al Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Casa Poporului, Academia Romana, Universitatea Politehnica, Biblioteca Nationala, Parcul Herastrau, Parcul Cismigiu, Parcul tineretului.