Hoteluri Bucuresti, Rezervari hoteluri Bucuresti.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Ambiance este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe malul raului Dambovita,la aproximativ 50 de metri de primaria municipiului Bucuresti.

Hotel Michelangelo este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 5 minute de Piata Romana in centrul orasului.

Hotel Zenix este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la 15 minute de Palatul Parlamentului.

Hotelul Basarab este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la aproximativ 300 metri de Gara de Nord.

Hotel Dorina Residence este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 10 minute de Aeroportul International Henry Coanda si la 10 minute de RomExpo.

Hostel Stere este clasificat cu 1 stea de confort si este situat la 10 minute de Dragonul Rosu si complexul Europa.

Hotel Lev Or este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 15 minute de RomExpo.

Hotel Mari Vila este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in partea sud-est la 10 km de centrul orasului.

Pensiunea Casa Verde Star este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in Padurea Baneasa la 30 minute de centrul orasului.

Hotel La Casa este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la 10 minute de mers de RomExpo.

Motel Bucharest West este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in partea de vest a orasului langa Cartierul Drumul Taberei, Cartierul Militari.

Evs Apartments este clasificat cu 3 stele de confort si ofera apartamente amplasate central.

Hostel Antique este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la 300 m de statia de metrou Victoriei si la 2,5 km de centrul istoric al orasului.

Bucharest Apartments este clasificat cu 3 stele de confort si ofera apartamente si garsoniere situate in centrul orasului, in sector 1 si sector 3.

Hotel Tripoli este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 500 m de Piata Unirii.

Despre Bucuresti

Bucuresti

Bucuresti este cel mai populat oras si totodata centru industrial si cultural al Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Casa Poporului, Academia Romana, Universitatea Politehnica, Biblioteca Nationala, Parcul Herastrau, Parcul Cismigiu, Parcul tineretului.