Hoteluri Bucuresti, Rezervari hoteluri Bucuresti.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Carol Parc este clasificat cu 5 stele de confort si este situat la 2 minute de Palatul Parlamentului si de Piata Unirii.

Hotel Marshal Garden este clasificat cu 5 stele de confort si este situat la 3 minute de statia de metrou Piata Romana si la 2 km de Gara de Nord.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel este clasificat cu 5 stele de confort si este situat in apropiere de Palatul Parlamentului.

Hotel Ambasador este situat in centrul Bucurestiului pe bulevardul Magheru si este o cladire inalta de 12 etaje,la numai 2,5 Km de Piata Romana si 15 minute de Gara de Nord.

Hotel Alexander este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 15 minute de centrul orasului si la 10 minute de Aeroportul Baneasa.

Aparthomes este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in locuri centrale din oras, oferind apartamente si studiouri moderne.

Hotelul Amzei este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul Bucurestiului,langa calea Victoriei,la 500 metri de Sala Palatului.

Hotel City Garden este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 500 m de statia de metrou Stefan cel Mare.

Grand Hotel Continental este cotat cu 5 stele de confort si este pozitionat in Calea Victoriei, nr. 56, Bucuresti. 

Hotel Europa Royale Bucharest este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului la 50 m de statia de metrou Piata Unirii si la 4,5 km de Gara de Nord.

Hotel Golden Tulip Victoria este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului la 10 km de Aeroportul International Otopeni.

Hotel Crowne Plaza este cotat cu 5 stele de confort si este amplasat in zona verde si linistita a orasului Bucuresti, avand in vecinatate Centrul Comercial Romexpo. 

Hotel Class este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de Aeroportul Otopeni si la 5 minute de RomExpo.

Hotel Christina este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului la 5 minute de Piata Romana si la 10 minute de Piata Victoriei.

Hotel Dacia RRT este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 5 minute de centrul comercial Unirii.

Despre Bucuresti

Bucuresti

Bucuresti este cel mai populat oras si totodata centru industrial si cultural al Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Casa Poporului, Academia Romana, Universitatea Politehnica, Biblioteca Nationala, Parcul Herastrau, Parcul Cismigiu, Parcul tineretului.