Cazare Busteni, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Busteni.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Vila Iris este clasificata cu 5 stele de confort si este situata la 4 km de Sinaia.

Vila Bruno este cotata cu 5 stele de confort si este situata la 4 km de Sinaia.

Hotel Silva este clasificat cu 3 stele de confort si este pozitionat la poalele masivului Caraiman langa statia de telecabina Busteni.

Hotel Mary este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Busteni, str.Valea Cerbului nr.4 in mijlocul statiunii Busteni, la 350 m de gara si 150m fata de DN1 Bucuresti Brasov.

Hotel Mihail este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la adresa: B-dul Libertatii, Nr.12, Busteni, Jud. Prahova.

Complex Cochet este clasificat cu 3 stele de confort este fotmat din 3 vile si este situat la adresa:str. Urlatoareii nr. 26.

Villa Ermitage este cotata cu 4 stele de confort si este situat la adresa:Strada Palanca FN Busteni - Prahova.

«12»

Despre Busteni

Busteni

Statiunea Busteni ofera cea mai frumoasa panorama a muntilor Bucegi, fiind situata pe valea superioara a raului Prahova. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Peisajele intalnite aici fac din localitatea Busteni una dintre cele mai vizitate zone turistice, datorita Babelor si Sfinxului, Cascada Urlatoarea, Crucea Caraiman si Castelul Cantacuzino.