Cazare Buzau, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Buzau.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Corso este clasificat cu 2 stele de confort fiind amplasat la km 0 al centrului istoric din Buzau, la o plimbare de numai 2 minute de la Primaria orasului.

Hotel Crang este clasificat cu 2 stele de confort si este situat in apropierea parcului Crang, la o distanta de 350 de metri de Prefectura judetului Buzau.

Hotel Coroana este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la adresa:B-dul Nicolae Balcescu 2.

Hotel Bucegi este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la adresa: str. B-dul Garii nr. 47,Buzau.

Pensiunea Casa cu Tei este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in localitatea Sarata-Monteoru la aproximativ 16 km de Buzau.

Pensiunea Valverde este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in Posta Calnau, iar orasul Buzau si Gara se afla la 15 km distanta.

Complex Caprice este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in Sarata-Monteoru, la o distanta de 9 km de Gara din Buzau.

Hotel Pietroasa este casificat cu 3 stele de de confort si este situat la adresa: Piata Daciei, Nr.1, Buzau.

Hotel Art este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat in centrul orasului Buzau, iar Vulcanii Noroiosi se afla la o distanta de 50 de km.

Pensiunea Casa Maria este clasificat cu 4 stele de confort si este situata in localitatea Berca la o distanta de 16 km de Vulcanii Noroiosi si la doar 500 de metri de Manastirea Cetatuia.

Pensiunea Hanul Crasmarita este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat chiar la intrarea in Buzau, la o distanta de 2,5 km de Primaria Maracineni.

Hotel McPietroasa este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la adresa: comuna Tisau, s at Hales - Buzau, la aproximativ, 28 de km de oras.

«1»

Despre Buzau

Buzau

Localitatea Buzau se afla pe malul raului Buzau si este resedinta si cel mai mare oras a judetului cu acelari nume. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Parcul Crang, Casa Vergu-Manaila, rezervatia Vulcanii Noroiosi, Focul viu de la Lopatari.