Cazare Caciulata, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Caciulata.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Traian este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat la 1,5 km de Manastirea Cozia si aproximativ 22 de km de Ramnicu Valcea.

Pensiunea Oltour este clasificata cu 2 stele de confort, fiind amplasata pe malul raului Olt intr-o zona impadurita in Caciulata.

Hotel Casa Romaneasca este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in apropierea Manastirii Cozia, la o distanta de 18 km de Ramnicu Valcea.

Hotel Orizont este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat pe malul Oltului, la doar 1 km de centrul orasului Calimanesti.

Vila Sebastian este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata langa Manastirea Cozia si la doar 100 de metri de Complexul Balnear Caciulata.

Hotel Cozia este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la doar 400 de metri de Parcul Caciulata si 1,7 km de Manastirea Cozia.

Pensiunea Domnitei este clasificata cu 4 stele de confort, fiind amplasata la 2 km de Manastirea Cozia si 3 km de Gara.

«1»

Despre Caciulata

Caciulata este statiune turistica aflata la poalele masivului Cozia din Carpatii Meridionali.  Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Manastirea Cozia, Schitul Ostrov, Schiotul Sf. Ioan, Manastirea Turnu.