Cazare Calarasi, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Calarasi.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Baden este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat pe malul Dunarii la 8 km de orasul Calarasi, iar Autostrada A2 care asigura accesul in Bucuresti se afla la 33 de km.

Hotel Calarasi este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul vechi al Municipiului Calarasi, langa Consiliul Judetean, la o distanta de 1,5 km de Gara.

Complexul Casa din Vis este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat intr-o zona linistita a orasului, la numai 1 km distanta de centrul localitatii.

Popasul Turistic Diana este cotat cu 3 stele de confort si este situat la 20 km distanta de Bucuresti iesire Cora Pantelimon.

Hotel Dacia este cotat cu 1 stea de confort si este situat la adresa: str.Oborului 2.

Hotel Albatros este cotat cu 3 stele de confort si este situat la 4 km. de oarasul Calarasi pe DN3.

«1»

Despre Calarasi

Calarasi

Calarasi este cel mai mare oras al Judetului Calarasi, fiind situat in sud-estul Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Muzeul Dunarii de Jos, Gradina Zoologica, Statuia Regelui Carol I sunt doar cateva din punctele de atractie ale orasului.