Cazare Calarasi, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Calarasi.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Dacia este cotat cu 1 stea de confort si este situat la adresa: str.Oborului 2.

Hotel Calarasi este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul vechi al Municipiului Calarasi, langa Consiliul Judetean, la o distanta de 1,5 km de Gara.

Complexul Casa din Vis este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat intr-o zona linistita a orasului, la numai 1 km distanta de centrul localitatii.

Popasul Turistic Diana este cotat cu 3 stele de confort si este situat la 20 km distanta de Bucuresti iesire Cora Pantelimon.

Hotel Albatros este cotat cu 3 stele de confort si este situat la 4 km. de oarasul Calarasi pe DN3.

Hotel Baden este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat pe malul Dunarii la 8 km de orasul Calarasi, iar Autostrada A2 care asigura accesul in Bucuresti se afla la 33 de km.

«1»

Despre Calarasi

Calarasi

Calarasi este cel mai mare oras al Judetului Calarasi, fiind situat in sud-estul Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Muzeul Dunarii de Jos, Gradina Zoologica, Statuia Regelui Carol I sunt doar cateva din punctele de atractie ale orasului.