Cazare Calimanesti, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Calimanesti.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Vila Liliacul este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata in apropierea Complexului Caciulata-Cozia-Oltul.

Vila Trandafirul este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in apropierea Complexului Caciulata-Cozia-Oltul, alaturata Vilei Liliacul.

Hotel Teilor este clasificat cu 3 stele de confort,  fiind situat in centrul statiunii Calimanesti-Caciulata, la doar 60 de metri de Hotel Central.

Hotel Central este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul statiunii, la o distanta de 2 km de Gara Calimanesti.

Pensiunea Alfrid este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 100 de metri de raul Olt, in imediata apropiere a Strandului Termal Caciulata.

Hotel Caciulata este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat chiar in centrul statiunii, la o distanta de 4,4 km de Manastirea Cozia.

Hotel Oltul este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat pe malul raului Olt, chiar in centrul statiunii.

«1»

Despre Calimanesti

Calimanesti-Caciulata

Calimanesti este statiune turistica aflata la poalele masivului Cozia din Carpatii Meridionali.  Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Manastirea Cozia, Schitul Ostrov, Schiotul Sf. Ioan, Manastirea Turnu.