Cazare Campina, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Campina.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Casablanca este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 1 km de centrul orasului Campina si la 30 de minute de mers cu masina de statiunea Sinaia.

Pensiunea Casa Ara este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in zona centrala a orasului Breaza, la numai 1 km de Primarie.

Vila Nina este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la poalele dealului Muscel, la o distanta de 30 de km de statiunea Sinaia si 100 de km de Bucuresti.

Pensiunea La Rusi este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata la 7 km de Gara Breaza si 4 km de Parcul Fantana cu Ciresi Campina.

Motel Club Montana este clasificat cu 2 stele de confort si se afla in apropierea drumului DN1/E60, la jumatatea drumului dintre Brasov si Ploiesti, centrul localitatii aflandu-se la doar 700 de metri.

Hotel Muntenia este clasifcat cu 3 stele de confort, fiind situat pe Valea Prahovei, la o distanta de 100 de km de Bucuresti si aproximativ 2 km de Parcul Slobozia.

Hotel Amana Inn este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la mai putin de 1 km de Primaria Campina, Lacul Bisericii si Parcul Lac.

«1»

Despre Campina

Campina

Campina este un municipiu din Judetul Prahova, avand o cultura vasta si intense.  Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflat in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes: Castelul Iulia Hasdeu, Muzeul Nicolae Grigorescu,  Biserica "de la Han", Biserica romano-catolica Sfantul Anton de Padova, Capela "Hernia", Lacul Bisericii.