REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni cazare Campulung Moldovenesc.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Dor de Bucovina este clasificata cu 3 stele de confort si se afla la o distanta de 2,3 km de Gara Campulung Moldovenesc si 2,8 km de Parcul Mihai Eminescu. 

Pensiunea La Bucovineanca este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata la poalele Obcinei Feredeului, mergand 800 de metri in directia Vatra Moldovitei, la o distanta de 1 km de Gara Vama.

Pensiunea Perla Brazilor este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata la 57 de km de Suceava, iar Gara Vama este la doar 4 km de pensiune.

Hotel Cosmos este claficat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul orasului, la o distanta de 800 de metri de Parcul Mihai Eminescu si partia de schi Runc si 1,2 km de Gara.

Hotel Zimbru este clasificat cu 3 stele de confort si se afla in centrul orasului la poalele masivului Rarau, la o distanta de aproximativ 11 km de Gara si Padurea Magura.

Hotel Eden este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat foarte aproape de E576, la o distanta de 2,8 km de Gara si Padurea Runc.

Pensiunea Casa Elvira este clasificata cu 3 stele de confort si se afla la 100 de metri de raul Moldovita si la 20 de km de Manastirea Voronet.

Pensiunea Lidana este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata in regiunea Bucovina, la doar 14 km de Campulung Moldovenesc si 25 de km de Manastirea Voronet si Manastirea Humorului.

Pensiunea Bucovina Lodge este clasificata cu 4 stele de confort si are vedere la muntii Rarau, fiind situata la doar 5 km de Campulung Moldovenesc.

«1»

Despre Campulung Moldovenesc

Campulung Moldovenesc

Campulung Moldovenesc este un municipiu in judetul Suceava, aflat in nord-estul Romaniei.  Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflat in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes: Biserica romano-catolica, Biserica "Adormirea Maicii Domnului", Biserica "Izvorul Tamaduirii", Biserica "Nasterea Maicii Domnului", Biserica "Sf. Dumitru", Biserica "Sf. Nicolae".