Cazare Cluj Napoca, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Cluj Napoca.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Meteor este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centru istoric al orasului Cluj-Napoca in fata unei zone pietonale unde se afla statuia Lupa Capitolina, Lupoaica cu Romulus si Remus.

Hotel Onix este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la doar 5 minute de mers pe jos de centrul istoric al orasului Cluj-Napoca.

Hotel Opera Plaza este clasificat cu 5 stele de confort si este situat la cativa pasi de Opera Romana, in centrul orasului si la doar 15 min de aeroport.

Hotel Royal Classic este clasificat cu 3 stele de confort si este situat  la 10-15 minute de mers pe jos de centrul orasului si la 10 minute de Centru Comercial Iulius Mall.

Hotel Seven este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropiera centrului orasului, la aproximativ 700 m de gara.

Hotel Topaz este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 2 km distanta de centrul orasului si la 12 minute de Gradina Botanica.

Hotelul Univers T este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la doar cateva minute atat de centrul orasului cat si de aeroport.

Hotel Melody Central este clasificat cu 3 stele de confort si este pozitionat ultracentral in Piata Unirii a orasului istoric Cluj-Napoca si la doar 8 km de aeroport.

Hotel Beta este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la 150 m de gara si la doar 800 m de centru istoric al orasului Cluj-Napoca.

Pensiunea Caramell este clasificata cu 4 stele de confort si este situata la 20 de minute de Aeroportul Cluj-Napoca, 7 minute de centrul comercial Iulius Mall.

Hotel Alex&George Boutique este clasificat cu 3 stele de confort si este situat foarte aproape de centrul orasului, Gradina Botanica si centrul comercial Sigma.

Pensiunea Siago este clasificata cu 3 stele de confort si ofera un confort si camere primitoare fix in centru orasului istoric Cluj-Napoca la doar cateva minute de mers pe jos de Gradina Botanica si Casa de Cultura a Studentilor.

Hotelul Red Hotel este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in apropierea centrului comercial Iulius Mall si este situat in complexul Viva City.

Vila Casa Alba este clasificata cu 4 stele de confort si este situata in centru orasului Cluj-Napoca la doar 10 minute de mers pe jos de gara.

Hotel West City este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in apropierea centrului comercial Polus Centre Cluj.

Despre Cluj Napoca

Cluj Napoca

Orasul Cluj-Napoca se afla situat in zona centrala a Transilvaniei si in prezent este un mare centru cultural. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Statuia lui Matei Corvin, Gradina Botanica, Palatul Banffy.