Cazare Cluj Napoca, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Cluj Napoca.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel City Plaza este cotat cu 4 stele de confort si este situat la adresa este amplasat in centrul istoric al orasului.

Hotel City Central este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa: Stada Calarasilor,nr. 1-3, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, pe Dealul Cetatuia, in centrul Clujului.

Hotelul Capitolina este clasificat cu 3 stele de confort si este in centrul istoric, la cateva minute de Gradina Botanica si Muzeul de Arta.

Hotelul Abi este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la doar 700 m de Complexul Comercial Iulius Mall, in inima cartierului Intre Lacuri, o locatie ideala pentru participantii la Targul de expozitii din Transilvania, acesta fiind si in apropierea Targului Expo Transilvania.

Hotel Aparthotel Gutinului este clasificat cu 3 stele de confort si este situat chiar in centrul orasului Cluj in apropierea Gradinii Botanice.

Hotelul Capitol este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului la doar 3 minute de Gradina Botanica.

Hotelul Central este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 500 de m de Gradina Botanica,3 km de gara orasului si la doar 5 minute de mers pe jos de Parcul Central.

Hotel Olimp este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea centrului istoric la doar 10 minute .

Hotel Paradis este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la foarte mica distanta de punctele de mare interes din orasul Cluj-Napoca, cum ar fi centre comerciale si mall-uri, la exact 5 minute de centrul orasului.

Hotel Paradis este clasificat cu 3 stele de confort si este pozitionat in localitatea Tureni la numai 20 minute de Cluj-Napoca.

Hotel Rimini Crama Haiducilor este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in cartierul Zorilor, la cateva minute de centrul orasului Cluj Napoca si in apropierea Aeroportului International Cluj.

Hotelul Sport este clasificat cu 2 stele de confort si este situat chiar in centrul orasului Cluj-Napoca in apropierea Stadinului Municipal.

Hotel Sunny Hill este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 7 km de centrul orasului Cluj-Napoca, ferit de aglomeratia orasului langa Padurea Faget.

Retro Hostel este clasificat cu 2 stele de confort situat chiar in centrul Clujului, la 500 m de Universitatea Babes-Bolyai.

Hotel Zimbru este clasificat cu 2 stele de confort si este pozitionat intr-un cartier linistit departe de agitatia urbana, aflandu-se la 7 km de Aeroportul International Cluj-Napoca.

Despre Cluj Napoca

Cluj Napoca

Orasul Cluj-Napoca se afla situat in zona centrala a Transilvaniei si in prezent este un mare centru cultural. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Statuia lui Matei Corvin, Gradina Botanica, Palatul Banffy.