Cazare Cluj Napoca, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Cluj Napoca.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Belvedere este clasificat cu 3 stele de confort si este situat aproape de centrul orasului, pe dealul Cetatuia.

Hotel Athos este cotat cu 4 stele de confort si este situat la aproximativ 7 minute de centrul orasului si 20 de minute de Aeroportul International Cluj-Napoca.

Hotel Sungarden Resort este cotat cu 5 stele de confort si este situat intr-o padure locul ideal pentru a te relaxa si profita de natura, iar la 10 km se afla unul din cele mai mari orase istorice Cluj Napoca.

Hotel Napoca este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 250 m de Parcul Central si 4 minute de Centrul orasului fiind considerat cel mai mare hotel din aceasta zona si cel mai mare centru de conferinte din Transilvania.

Hotel Stil este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 4 km de centrul Clujului ideal pentru cei care vor sa evadeze din aglomeratia urbana, reprezentand o oaza ideala pentru relaxare si confort.

Campingul Camping Faget este clasificat cu 1 stea si este situat in partea vestica a orasului, la intrarea in padurea Faget.

Pensiunea Deja Vu este cotata cu 5 stele de confort si este situata la 12 minute de centrul orasului, in apropierea Garii Centrale si foarte aproape de Stadionul Cluj Arena.

Hotel Ncounter este cotat cu 3 stele de confort si este situat la cateva minute de centrul orasului si in apropierea Gradinii Botanice Alexandru Borza.

Hotel Premier este cotat cu 4 stele de confort fiind un hotel de clasa bussines, care asigura servicii de calitate , confort si eleganta. Este amplasat in cartierul Grigorescu la 10 minute de centrul orasului.

Hotel Transilvania este clasificat cu 3 stele de confort si se afla in centrul Clujului, avand o existenta de sute de ani si fiind situat pe cea mai veche strada a orasului.

Hotel Agape este clasificat cu 4 stele de confort si este situat chiar in centrul orasului Cluj-Napoca, in apropierea Bisericii Sfantul Mihail, intre Catedrala si Muzeul de Arte.

Hotel Delaf este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 6 km de Aeroportul international Cluj Napoca si la doar 7 minute de mers pe jos pana la centrul instoric.

Hotel Confort este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea principalelor atractii turistice ale orasului Cluj-Napoca, la aproximativ 500 de m de centrul orasului.

Pensiunea Zbor este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la numai 2.6 Km de Aeroportul International di Cluj-Napoca.

Hotel Cristal este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea Stadionului Arena, foarte aproape de centrul orasului Cluj-Napoca, intr-o zona rezidentiala o zona linistita departe de trafic. 

Hotel Meteor este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centru istoric al orasului Cluj-Napoca in fata unei zone pietonale unde se afla statuia Lupa Capitolina, Lupoaica cu Romulus si Remus.

Hotel Onix este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la doar 5 minute de mers pe jos de centrul istoric al orasului Cluj-Napoca.

Hotel Opera Plaza este clasificat cu 5 stele de confort si este situat la cativa pasi de Opera Romana, in centrul orasului si la doar 15 min de aeroport.

Hotel Royal Classic este clasificat cu 3 stele de confort si este situat  la 10-15 minute de mers pe jos de centrul orasului si la 10 minute de Centru Comercial Iulius Mall.

Hotel Seven este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropiera centrului orasului, la aproximativ 700 m de gara.

Hotel Topaz este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 2 km distanta de centrul orasului si la 12 minute de Gradina Botanica.

Hotelul Univers T este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la doar cateva minute atat de centrul orasului cat si de aeroport.

Hotel Melody Central este clasificat cu 3 stele de confort si este pozitionat ultracentral in Piata Unirii a orasului istoric Cluj-Napoca si la doar 8 km de aeroport.

Hotel Beta este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la 150 m de gara si la doar 800 m de centru istoric al orasului Cluj-Napoca.

Pensiunea Caramell este clasificata cu 4 stele de confort si este situata la 20 de minute de Aeroportul Cluj-Napoca, 7 minute de centrul comercial Iulius Mall.

Hotel Alex&George Boutique este clasificat cu 3 stele de confort si este situat foarte aproape de centrul orasului, Gradina Botanica si centrul comercial Sigma.

Pensiunea Siago este clasificata cu 3 stele de confort si ofera un confort si camere primitoare fix in centru orasului istoric Cluj-Napoca la doar cateva minute de mers pe jos de Gradina Botanica si Casa de Cultura a Studentilor.

Hotelul Red Hotel este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in apropierea centrului comercial Iulius Mall si este situat in complexul Viva City.

Vila Casa Alba este clasificata cu 4 stele de confort si este situata in centru orasului Cluj-Napoca la doar 10 minute de mers pe jos de gara.

Hotel West City este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in apropierea centrului comercial Polus Centre Cluj.

Hotel City Plaza este cotat cu 4 stele de confort si este situat la adresa este amplasat in centrul istoric al orasului.

Hotel City Central este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa: Stada Calarasilor,nr. 1-3, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, pe Dealul Cetatuia, in centrul Clujului.

Hotelul Capitolina este clasificat cu 3 stele de confort si este in centrul istoric, la cateva minute de Gradina Botanica si Muzeul de Arta.

Hotelul Abi este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la doar 700 m de Complexul Comercial Iulius Mall, in inima cartierului Intre Lacuri, o locatie ideala pentru participantii la Targul de expozitii din Transilvania, acesta fiind si in apropierea Targului Expo Transilvania.

Hotel Aparthotel Gutinului este clasificat cu 3 stele de confort si este situat chiar in centrul orasului Cluj in apropierea Gradinii Botanice.

Hotelul Capitol este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului la doar 3 minute de Gradina Botanica.

Hotelul Central este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 500 de m de Gradina Botanica,3 km de gara orasului si la doar 5 minute de mers pe jos de Parcul Central.

Hotel Olimp este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea centrului istoric la doar 10 minute .

Hotel Paradis este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la foarte mica distanta de punctele de mare interes din orasul Cluj-Napoca, cum ar fi centre comerciale si mall-uri, la exact 5 minute de centrul orasului.

Hotel Paradis este clasificat cu 3 stele de confort si este pozitionat in localitatea Tureni la numai 20 minute de Cluj-Napoca.

Hotel Rimini Crama Haiducilor este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in cartierul Zorilor, la cateva minute de centrul orasului Cluj Napoca si in apropierea Aeroportului International Cluj.

Hotelul Sport este clasificat cu 2 stele de confort si este situat chiar in centrul orasului Cluj-Napoca in apropierea Stadinului Municipal.

Hotel Sunny Hill este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 7 km de centrul orasului Cluj-Napoca, ferit de aglomeratia orasului langa Padurea Faget.

Retro Hostel este clasificat cu 2 stele de confort situat chiar in centrul Clujului, la 500 m de Universitatea Babes-Bolyai.

Hotel Zimbru este clasificat cu 2 stele de confort si este pozitionat intr-un cartier linistit departe de agitatia urbana, aflandu-se la 7 km de Aeroportul International Cluj-Napoca.

Hotel Victoria este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in zona ultracentrala a orasului Cluj, foarte aproape de centrul istoric.

«1»

Despre Cluj Napoca

Cluj Napoca

Orasul Cluj-Napoca se afla situat in zona centrala a Transilvaniei si in prezent este un mare centru cultural. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Statuia lui Matei Corvin, Gradina Botanica, Palatul Banffy.