Cazare Cluj Napoca, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Cluj Napoca.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Retro Hostel este clasificat cu 2 stele de confort situat chiar in centrul Clujului, la 500 m de Universitatea Babes-Bolyai.

Campingul Camping Faget este clasificat cu 1 stea si este situat in partea vestica a orasului, la intrarea in padurea Faget.

Hotelul Abi este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la doar 700 m de Complexul Comercial Iulius Mall, in inima cartierului Intre Lacuri, o locatie ideala pentru participantii la Targul de expozitii din Transilvania, acesta fiind si in apropierea Targului Expo Transilvania.

Hotel Beta este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la 150 m de gara si la doar 800 m de centru istoric al orasului Cluj-Napoca.

Hotel Paradis este clasificat cu 3 stele de confort si este pozitionat in localitatea Tureni la numai 20 minute de Cluj-Napoca.

Hotel Zimbru este clasificat cu 2 stele de confort si este pozitionat intr-un cartier linistit departe de agitatia urbana, aflandu-se la 7 km de Aeroportul International Cluj-Napoca.

Hotel Victoria este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in zona ultracentrala a orasului Cluj, foarte aproape de centrul istoric.

Pensiunea Zbor este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la numai 2.6 Km de Aeroportul International di Cluj-Napoca.

Pensiunea Caramell este clasificata cu 4 stele de confort si este situata la 20 de minute de Aeroportul Cluj-Napoca, 7 minute de centrul comercial Iulius Mall.

Hotel Olimp este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea centrului istoric la doar 10 minute .

Hotelul Sport este clasificat cu 2 stele de confort si este situat chiar in centrul orasului Cluj-Napoca in apropierea Stadinului Municipal.

Hotel Royal Classic este clasificat cu 3 stele de confort si este situat  la 10-15 minute de mers pe jos de centrul orasului si la 10 minute de Centru Comercial Iulius Mall.

Pensiunea Siago este clasificata cu 3 stele de confort si ofera un confort si camere primitoare fix in centru orasului istoric Cluj-Napoca la doar cateva minute de mers pe jos de Gradina Botanica si Casa de Cultura a Studentilor.

Hotel Melody Central este clasificat cu 3 stele de confort si este pozitionat ultracentral in Piata Unirii a orasului istoric Cluj-Napoca si la doar 8 km de aeroport.

Hotel Sunny Hill este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 7 km de centrul orasului Cluj-Napoca, ferit de aglomeratia orasului langa Padurea Faget.

«1234»

Despre Cluj Napoca

Cluj Napoca

Orasul Cluj-Napoca se afla situat in zona centrala a Transilvaniei si in prezent este un mare centru cultural. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Statuia lui Matei Corvin, Gradina Botanica, Palatul Banffy.