Cazare Cluj Napoca, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Cluj Napoca.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Campingul Camping Faget este clasificat cu 1 stea si este situat in partea vestica a orasului, la intrarea in padurea Faget.

Hotel Beta este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la 150 m de gara si la doar 800 m de centru istoric al orasului Cluj-Napoca.

Hotelul Abi este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la doar 700 m de Complexul Comercial Iulius Mall, in inima cartierului Intre Lacuri, o locatie ideala pentru participantii la Targul de expozitii din Transilvania, acesta fiind si in apropierea Targului Expo Transilvania.

Hotelul Sport este clasificat cu 2 stele de confort si este situat chiar in centrul orasului Cluj-Napoca in apropierea Stadinului Municipal.

Retro Hostel este clasificat cu 2 stele de confort situat chiar in centrul Clujului, la 500 m de Universitatea Babes-Bolyai.

Hotel Zimbru este clasificat cu 2 stele de confort si este pozitionat intr-un cartier linistit departe de agitatia urbana, aflandu-se la 7 km de Aeroportul International Cluj-Napoca.

Hotelul Belvedere este clasificat cu 3 stele de confort si este situat aproape de centrul orasului, pe dealul Cetatuia.

Hotel Transilvania este clasificat cu 3 stele de confort si se afla in centrul Clujului, avand o existenta de sute de ani si fiind situat pe cea mai veche strada a orasului.

Hotel Delaf este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 6 km de Aeroportul international Cluj Napoca si la doar 7 minute de mers pe jos pana la centrul instoric.

Hotel Confort este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea principalelor atractii turistice ale orasului Cluj-Napoca, la aproximativ 500 de m de centrul orasului.

Pensiunea Zbor este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la numai 2.6 Km de Aeroportul International di Cluj-Napoca.

Hotel Cristal este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea Stadionului Arena, foarte aproape de centrul orasului Cluj-Napoca, intr-o zona rezidentiala o zona linistita departe de trafic. 

Hotel Meteor este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centru istoric al orasului Cluj-Napoca in fata unei zone pietonale unde se afla statuia Lupa Capitolina, Lupoaica cu Romulus si Remus.

Hotel Royal Classic este clasificat cu 3 stele de confort si este situat  la 10-15 minute de mers pe jos de centrul orasului si la 10 minute de Centru Comercial Iulius Mall.

Hotel Seven este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropiera centrului orasului, la aproximativ 700 m de gara.

«1234»

Despre Cluj Napoca

Cluj Napoca

Orasul Cluj-Napoca se afla situat in zona centrala a Transilvaniei si in prezent este un mare centru cultural. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Statuia lui Matei Corvin, Gradina Botanica, Palatul Banffy.