Cazare Cluj Napoca, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Cluj Napoca.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Deja Vu este cotata cu 5 stele de confort si este situata la 12 minute de centrul orasului, in apropierea Garii Centrale si foarte aproape de Stadionul Cluj Arena.

Hotel Sungarden Resort este cotat cu 5 stele de confort si este situat intr-o padure locul ideal pentru a te relaxa si profita de natura, iar la 10 km se afla unul din cele mai mari orase istorice Cluj Napoca.

Hotel Opera Plaza este clasificat cu 5 stele de confort si este situat la cativa pasi de Opera Romana, in centrul orasului si la doar 15 min de aeroport.

Hotel Athos este cotat cu 4 stele de confort si este situat la aproximativ 7 minute de centrul orasului si 20 de minute de Aeroportul International Cluj-Napoca.

Hotel Ncounter este cotat cu 3 stele de confort si este situat la cateva minute de centrul orasului si in apropierea Gradinii Botanice Alexandru Borza.

Hotel Premier este cotat cu 4 stele de confort fiind un hotel de clasa bussines, care asigura servicii de calitate , confort si eleganta. Este amplasat in cartierul Grigorescu la 10 minute de centrul orasului.

Hotel Agape este clasificat cu 4 stele de confort si este situat chiar in centrul orasului Cluj-Napoca, in apropierea Bisericii Sfantul Mihail, intre Catedrala si Muzeul de Arte.

Hotel Napoca este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 250 m de Parcul Central si 4 minute de Centrul orasului fiind considerat cel mai mare hotel din aceasta zona si cel mai mare centru de conferinte din Transilvania.

Hotel Onix este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la doar 5 minute de mers pe jos de centrul istoric al orasului Cluj-Napoca.

Pensiunea Caramell este clasificata cu 4 stele de confort si este situata la 20 de minute de Aeroportul Cluj-Napoca, 7 minute de centrul comercial Iulius Mall.

Hotelul Red Hotel este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in apropierea centrului comercial Iulius Mall si este situat in complexul Viva City.

Vila Casa Alba este clasificata cu 4 stele de confort si este situata in centru orasului Cluj-Napoca la doar 10 minute de mers pe jos de gara.

Hotel West City este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in apropierea centrului comercial Polus Centre Cluj.

Hotel City Plaza este cotat cu 4 stele de confort si este situat la adresa este amplasat in centrul istoric al orasului.

Hotel Paradis este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la foarte mica distanta de punctele de mare interes din orasul Cluj-Napoca, cum ar fi centre comerciale si mall-uri, la exact 5 minute de centrul orasului.

«1234»

Despre Cluj Napoca

Cluj Napoca

Orasul Cluj-Napoca se afla situat in zona centrala a Transilvaniei si in prezent este un mare centru cultural. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Statuia lui Matei Corvin, Gradina Botanica, Palatul Banffy.